NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    41
Чудно е што се сменија коефициентите кој ќе биде шампион. Пред мечот 7сум со Оклахома, Оклахома беше фаворит, Никс па Спарс Сега квотава на Спарс е падната на 1.50 и тие се фаворити според обложувалнициве.

Чудно е што се сменија коефициентите кој ќе биде шампион. Пред мечот 7сум со Оклахома, Оклахома беше фаворит, Никс па Спарс Сега квотава на Спарс е падната на 1.50 и тие се фаворити според обложувалнициве.
Очекуваа да поминат ОКЦ, затоа Спарс имале најголема квота тогаш.

Очекуваа да поминат ОКЦ, затоа Спарс имале најголема квота тогаш.
Да да. Што знам само Њујорк игра речиси перфектно во ПО. Бољи се во гости него дома.
Мене Никс ми изгледаат како фаворити. Имаат доста доста искусен ростер.
Имаат и играчи кои можат да ротираат против Вемби. Робинсон, Таунс и ОЏ. И клупата им е солидна со Сочнан, Кларксон, Шамет, Харт.
Автоматски споено мислење:

@парва пробај го овој. Рано е за утакмицата во 2 почнува по програма. Сега имаат некој квиз баш имам пуштено,нема попупс и изгледа како стабилен стрим. И јас прв пат го пуштам.
Автоматски споено мислење:

Овој ви има ХД квалитет, коска е стримот. Само незнам колку ќе истера. Има доста попупс и касни малце за 1-3 секунди за разлика од првиот.

Последно уредено:
Океј прво полувреме. Изгледа Брунсон влече некоја повреда или сега се повреди. Коленото и зглобот два пати го вадеа. Се надевам ќе остане здрав до крај. Спарси доста жилави. Харпер е талентиште. Многу јак е на влез. Шампеин ги вади со тројките инаку многу слабо со шутот. Вемби, Кастл и Фокс се 6 од 23 да му ебам детство. Њујорк добро отвори ама после тоа како да пропаднаа. Харт непотребни фаули. Бриџс го нема на мапа. Само Брунсон и Таунс нешто што иизграа до сега.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom