Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.272
- Поени од реакции
- 8.407
03.30hЛејкерс по наше време во колку сатот е?
Уште кога потпиша Дерон за Њу Џерси му кажав на еден другар дур праевмо муабет за трејдот, догодина Двајти ќе иде кај него! И така ќе биде, и ништо чудно уште некое таке бек ап за овие двајца име може да земе Њу Џерси, Артес, Денг, Скола.
Со русите нема заебанција ! Иначе Бостон шо убоо си играат со овие Њу Јорк, искулирани цела утакмица ќе стегнат малце на крај и ги тепаат Ми мириша оваа на метла
И незнам како некој стварно не приметува дека Бостон игра со 50 % од силите на овие два меча. Има да ги здроби Мајами у полуфинале
Многу јасно . Ова веќе е Бостон, трипл дабл за Рондо со 20 асистенции (малку некако), Пирс 38, блокади од Џермејн, скокови од Гарнет, но најмногу сум среќен за формата на Реј Реј, тоа го чекав во плејофот. Ќе има страшна втора рунда со "кралевите" од Флорида. Ништо од изненадувањето Њујорк, смешни ми беа некои членови ама ајде...Let's go celtics!Ез ај вус сеин......
Абе ќе видевте да играше Стадемаер, пак се протнавте. Уствари чекај, абе играше :mist:Не бе Бостон така се протнувал......... хахаа
jebiga nemozi cp3 sam da igraХорнетси а....? Тингс аре каминг бек ту нормал