Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување

Poglednete so objavile off.net.mk na fejsbuk i citajte gi dole komentarite......
https://www.facebook.com/offnetmk/posts/451544751574828

Tomi Dimovski ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСНА БИТОЛА!! ДВОЈАЗИЧНО СКОПЈЕ! :facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm:
Tomi Dimovski A кај е веста за 5000 РУСИ и Украинци, специјално за скопје шо се тргнати? да ве ебат во газот заедно со Албанците ,шо ве ебават од памтивек таму. Обединување со скопјани против Албанци?? СО КОЈ БЕ?? СО ОВИЕ ГНАСИ ИРОНИЧНИ САМОБЕНДИСАНИ?? нека ви се веат знамиња албански, нека ви се шетат со калашникови, замарајтесе вие за секс со битолчанки ако, ВО ЧАИР ВИ СЕ ЕБАТ СЕСТРИТЕ!

Primer za iskompleksiran seljak.Neznam od kade zakluci deka e navreda postov,najverojatno se raboti za glup moron koj ne razbira zaebancija na svoja smetka.

Takvi ima i kaj tie od metropolata mozes da gi vidis komentarite sekade na fb
saks linkovi ili da ne mu pravime reklama na stranite ?

Војводи се најлуда навивачка група во Македонија, им нема рамни тука :D
Сум бил неколку пати на трибина си нив, што не ќе види човек :D
Можам да замислам едно гостување надвор од Македонија со нив што ќе биде :icon_lol:

Војводи се најлуда навивачка група во Македонија, им нема рамни тука :D
Сум бил неколку пати на трибина си нив, што не ќе види човек :D
Можам да замислам едно гостување надвор од Македонија со нив што ќе биде :icon_lol:
Сигурен си дека би сакал? :D :D :D Да не биде после оф мори мајко :D

Дечки сеа ќе бид епун стадион у недела за теткс или не?

Какви се информациите?

Чкембари Битола сподели линк.
пред 7 часа во близина на Bitola
И овие од ТВ Тера ја претерале во насловот... требаше да стои Чкембари бараат официјална средба меѓу навивачките групи, ама новинари си се новинари...

Дечки сеа ќе бид епун стадион у недела за теткс или не?

Какви се информациите?
Ма каков пун :)
Малце потешко на вакво време...
Картата е 50 денари, а парите ќе бидат донирани за црквата во мала речица.

Ние имаме двојна програма, прво Тетекс-Шкендија, после Вардар-Силекс со прослава на есенска титула.
Се најавува присуство на Пирати на мечот Тетекс-Шкендија, за другиве неможам да тврдам ама сигурно ќе има поединци од сите Скопски групи.

Последно во редицата настани кои ја вжештуваат меѓуетничката атмосфера е повикот за обединување на навивачките групи на Македонците. Што од албанските навивачки групи беше протолкувано дека е насочено против нив.
кАЛфа телевизија пак

Дечки, такви работи не се зборуваат јавно на форум. Дали ќе има повеќе навивачки групи во Ѓорче на Тетекс-Шкендија не е тема за на јавен форум. После ќе се чудите зошто и од каде се реакциите на полицијата.

Дојди па види , џабе аватарот дојди заслужи го тоа :)

ееее нејќам вака да ме потценуваат :) договорен сум уште од вторникот дека идам... не сум од тие форумски галамџии

18895_449009968491327_763124281_n.jpg

Центар бојс

овие не заслужуваат да се наречат навивачи...Незнам зашто цпб не ја кажаа причината зашто стапија во бојкот,ќе придобиеа повеќе симпатии така.Имаат и они доста грешки со политиката али споредете ја трибинава тогаш и сега...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom