Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.674
- Поени од реакции
- 49.061
A што уствари ова го прави добро гостување? Ова е репер за добро навивачко гостување или? Не ми е јасно.Според @pixa Германците кои имаат слаби гостувања моментално го запалија Наполи иако имаат забрана за присуство на утакмицата.
Дали ако ваква навивачка група дојде и го запали пола рекорд, коли на рандом луѓе што немаат ни за леб моментално, ќе биде пример за добро навивачко гостување и секој ултрас во Скопје ќе биде горд што барем просведочил на вакво нешто бидејќи ние самите (за жал?) не сме во можност у толкав масовен број да се собереме и да палиме све пред себе. Или го руинира цел широк сокак, сеедно.
Не ми е јасно најискрено, налед што темава на муабет е ваљда друга ме мрзи и да читам, ваљда нешто со делии мелии, небитно, али стварно не ми е јасно како е ова добро, како ова нивно гостување го прави јако јер ете, не било слабо.
Вакви работи ако се пример како треба да се понаша една навивачка група, да не се чудиме што истите тогаш се квалификуваат како шлајмп и 'ркавец на едно општество, не дека тоа навистина е така, ама лесно се создаваат такви слики за навивачите кога вакви работи се случуваат а притоа и истите се глорифицираат, обичен човек што не знае како стојат тука работите, или медиум, како може да ги отсликува ваквите?
p.s. Тоа што го направија на Кампот лани беше импресивно, ова е дно, bottom line.
Последно уредено: