Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Муда имале. Кој муда бе, мозок немале ништо повеќе. Не знам како очекуваа да превземат трибина, а праат напад со 30 луѓе од кои повеќето избегаа откако им изгореа бакљите. За ова да ти успее и муда и мозок ти треба.

Кој ти знае каков план имале,еве сега читам дека имало и од Сплит двајца навивачи,еден македонец и еден грк повредени...
Требало да има презимање на трибината од овие Вандал и Јанг бојс но отиде наопако кога има крена цела трибина и ги осакати.

Овие тргнале во напад, доволно е некој да викни дека се цигани облечени во црно да праат беља, и одма цела трибина ќе скокне... кои говеда човече, да се тепаат меѓусебе...

Љубав према клубу, да, ал сутра...

toa izglea bilo, fora im pustile deka se delii i im ebale mater, zatoa i izlegoa tie spekulacii posle u javnosta, a i ima skandiranje od strana za ciganite koga ovie dole goli idea opkoleni so dzandari, valjda i zatoa krvnicki bea prebieni i sobleceni.
Kako i da e jezivi sceni, si ebalo mater navivanjeto so vakvi kriminogeni strukturi del od organiziraniot kriminal u drzavata, stoka neotesana, pa uste i kuropusaci na vucic pederot.[DOUBLEPOST=1513280030][/DOUBLEPOST]sea gleam kaj hrvatve u 24 vesnikot, potvrdeno e deka 6 hrvati bile del od ovie sto bile pretepani, t.e. najloso pominale oni.
Vadat info deka se najmeni od vandal boys, vo paket so bugari i grci za da im pomognat u osvajanje na tribina vs alcatraz, eden od hrvative e bivsi mma sampion, i na svetski prvenstva imal uspesi ali toj najloso pominal, so inicijali D.T., zubi mu iskrsile, nos mu sjebale i uvo isto taka, edvaj go spasile.
Na start i po videata se gleda deka imaat inicijativa i dobro im ide, ali gi sjebale otkako se pustilo info niz cela tribina deka toa se delii, i po niv udril koj stigne, gi soblakale gi gorele so baklji i gi mlatele ko da nema utre sto se gleda i po videata.

p.s. eden od hrvative go imal tetovirano t.n. vukovarski vodotarnj, simbol za otporot protiv srbite.

Na krajot od denot dobro e ovie zivi sto izlegle od tribina, e sea neznam kakov priem ke nacekaat u hrvatska, za site vise ima informacii koi se i sto se, so mesta na ziveenje so sve.

Последно уредено:
По сликите и видеата се гледа дека Вандал Бојс(подгрупа на Гробари) односно и овие Хрвативе се околу 20 души облечени во иста облека и прават обид за преземање на трибина ..
Па колку треба да си луд да правиш ваков обид со 20 луѓе од кои само 2-3 биле кик боксери хаха ..
5 на 1 кога те тепаат џабе ти е и кикбокс и све

Која е логиката 20 души да се тепаат против пола трибина .. они веројатно сакале да се пресметаат само со Алкатраз ( незнам колкава бројка се Алкатраз ) Имале муда момците но не очекувале дека освен Алкатраз ке се пуштат и други луѓе веројатно потикнати дека некој викнал ова се Делије :icon_lol:

На поупатените јасно им е дека оваа работа нема врска со навивање , овде се работи за пари .. бидејки тие што ја водат групата највеќе пари лапаат ...
Вандал Бојс сакале да бидат најаки фраери да ги истепаат Алкатраз и да кажат ние ке ја водиме групата , како демек наредна утакмица во случај да загуби немало Алкатраз да им врати :icon_mrgr:

Не се ни Алкатраз цвеќе за мирисање со оглед нивната историја и кој луѓе се таму инволвирани со дрога и затвори , во Гробари одамна е паднато "навивањето" кога беше тоа со Забрањени после ова ке им падне бројката уште толку ..
Делије се многу поорганизирани и во моментов Гробари се далеку позади нив , треба нови ликови и промени во Гробари иначе наредна утакмица нема да бидат ни 200 луѓе!

Искочи инфо од Српски курир дека на Хрвативе 5-6 души им било дадено по 10.000 евра да дојдат и да им помогнат на Вандал Бојс да ги симнат од тронот Алкатраз , после тепачкава каде ги скршија од ќотек ни пари не ти го менуваат образот и лицето ..
Битката ја доби Алкатраз со помошта од другите луѓе на трибина , што ке биде понатаму никој незнае !

Последно уредено:
Кого не го мрзи да чита, инаку се знае дека воѓите педерот вучиќ ги држи под свое како што пишав вчера

Attachments

• derbi.jpg
    derbi.jpg
    151,2 KB · Прегледи: 107
Кого не го мрзи да чита, инаку се знае дека воѓите педерот вучиќ ги држи под свое како што пишав вчера
Не ја сфатив баш со Кими причава. Како демек и тој учествувал во нападов или? Пошо нели и тој беше алкз..

Ова е против Јањичари, и како може навивачи да верувате на информации пласирани од медиуми, стварно не ми е јасно.
И не се само Вандали и Јангери има и други, а секое пишување сега е само ветар и магла.

И нормално Вучиќ преку своите медуими пушта приказна дека ова е напад не само на југ туку и на државата организиран од странски агенти , со цел да се дестабилизира Србија:cuc::ROFLMAO:.

Да не беа означени како Цигани, целата трибина требаше да се свртат против јаничарите (и онака сите зборат дека не сакаат бивши Цигани, али јбг друго испадна у средата). Јанг бојс, Вандал бојс, Нови Сад и балкански платеници против алкатраз. Според мене погрешно време избраа за преземање, требаше да го направат тоа на обична текма каде бројот на југ стига максимум до 400-500 навивачи. Али јбг, више среће други пут.

@Riken кур ти знаеш кој за куде е и кој што е. Ај свиркај си гитару и напушти теме кои не су ти познати. :)
Зошто бе, па ја дојдов да ја земам власта во темава :pos: може и некоја гитара у глава да падне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom