ultras1988
4600
- Член од
 - 6 февруари 2014

- Мислења
 - 3.031

- Поени од реакции
 - 7.147

Штосот со Легија 21 и Хијене ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште грмитеДо сега, грмат Делије на дербиво, газат...

Грмиме?Уште грмите![]()
 Не сум ни за едните ни за другите ни малку бе другар, гледам утакмица исто како што би гледал некоја европска. Вардар 100% сум јас 
Една желба имаш во срце врежана длабоко во душа сакаш да си ДелијаГрмиме?Не сум ни за едните ни за другите ни малку бе другар, гледам утакмица исто како што би гледал некоја европска. Вардар 100% сум јас
![]()

neka ne mi zameruvaat albancive, ama ova video ke ti ja dolovi atmosferata najdobro od pred nekoj denИскрено Делиите и општо навивачите на Звезда не ме импресионираа на кошаркарскиот натпревар против Галатасарај..добра беше атмосферата ама како да не знаат да навиваат на кошарка или немаат соодветни песни со ритам...Партизан кога играше буквално грмеше салата и беше вистински пекол,а вака со Звезда не добивам таков впечаток

neka ne mi zameruvaat albancive, ama ova video ke ti ja dolovi atmosferata najdobro od pred nekoj den
strashno dobri se delii u zadnji nekolku godini, otkako se konsolidiraa imaat nenormalno golem progres i veke istiot odamna pocna da im kulminira, gazat, i stvarno ne mi e jasno kako klub so vakva podrska si igra kurtasak i funkcionira bedno.

Mислам дека си грешка, јас бев на утакмицата и неможев мислите да си ги слушам од навивањето, плус и турците кажаа дека во таква атмосфера тешко некој да победи, а најверојатно ти имаш таква претстава ако си гледал од дома бидејќи Делији беа сместени на горниот прстен незнам зошто, со Уникс беа на север и од тв најверјоатно се слушало и погласно, како и да е одлично беше навивањето, цела сала навиваше,а типкава од клипчево погоре е на Џенкинс сестра, јас мислам дека се уплаши кога виде што се дешава.[DOUBLEPOST=1413704964][/DOUBLEPOST]Исто така, вчера на дерби Делији искинаа, јас од тв гледав и мислам дека гробарите не се ни слушаа.Во ред е видеото ама не добив некаков впечаток дека салата гори туку онака класично српско навивање..Делије се одлични напротив но некако на овој натпревар како да потфрлија или можеби салата е преголема па неможеа сите консолидирано да навиваат...можеби да се играше во Пионир би било подруго..

Исто ти е тоа.Штосот со Легија 21 и Хијене ?
Mислам дека си грешка, јас бев на утакмицата и неможев мислите да си ги слушам од навивањето, плус и турците кажаа дека во таква атмосфера тешко некој да победи, а најверојатно ти имаш таква претстава ако си гледал од дома бидејќи Делији беа сместени на горниот прстен незнам зошто, со Уникс беа на север и од тв најверјоатно се слушало и погласно, како и да е одлично беше навивањето, цела сала навиваше,а типкава од клипчево погоре е на Џенкинс сестра, јас мислам дека се уплаши кога виде што се дешава.[DOUBLEPOST=1413704964][/DOUBLEPOST]Исто така, вчера на дерби Делији искинаа, јас од тв гледав и мислам дека гробарите не се ни слушаа.
[DOUBLEPOST=1413741240][/DOUBLEPOST]

..кај му текна еј секоја чест

Ова изглеа им вадат скоро година на хедхантерси па им донеле жени да завиваат а ?[DOUBLEPOST=1413755896][/DOUBLEPOST]Ме интересира некој од гробариве што ги има на форумов дали биле на утакмица на југ ? Имам неколку нејаснотии.. На клиповите видов дека Раде водеше навивање. Дали бившите Забрањени што преминаа од исток на југ имаат некој значаен удел на трибинава или ќе бидат потрчковци на Алкатраз? Зар имаат образ уште да идат на стадион покрај тој трансфер кој го направија кој е апсурд во навивачкиот свет, каде убиството на Иван Перовић беше мотив да се формира нова прича Забрањени и од година во година добиваше се поише членови и земаше поголем замав, а они преку ноќ сменија трибина само поради тоа што Цигани им стварале премногу проблеми и немале бројност... Огромно поштовање за дечките што останаа на источната трибина кои се спрема мене правите Гробари. Перовић Иван!https://www.youtube.com/watch?v=DEKJxC4dPkk&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg
Ова е најако нешто видено последниве неколку години на дербијава
Кои легенди се еј![]()