Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Се мрднаа на утакмицава, почнаа да трчаат едно време горе доле по скаливе, па брканица играа, па склекови, па странично да трчаат, па исполегнаа :D
Инвалиди се у мозок :)

10151799_611542572260689_5176437347985228873_n.jpg
Беа добра група една од најаките у Србија пред поделбата инаку знае некој што е штосот што се поделени дури на 3 групи ?
viewtopic.php

Знам нешто површно, знаев и повеќе ама имам заборавено.

Знам дека примерот е многу сличен со оној кога Центар Бојс им ја земаа трибината на ЦПБ.
Во овој случај ове што сега носат транс „Слободаши“, се тие. Претежно деца, додека постарите од групата се одвоиле не знам на која трибина точно.

Се јавува и трета група која не зазема страна, сака да се спојат пак и седат на една од неутралните средини и носат транспарент „?“ (прашалник)

Вака беше на почеток, ако дознаам нешто ќе се надополнам.
Е сега зошто оние држат прешкртан прашалник да ме је*еш не знам :вонзем:

Форси со уште едно јако издание во Нови Сад добри пароли добрја бројка и буквално понижување на Фирмашите сред Нови Сад мислам дека сите сакат Рад да остане само ради Форси од Делије и Гробари бидејќи моментално се единствена група у Србија која може да им се спротставе во смисол пароли навивање инциденти и.т.н.
https://www.youtube.com/watch?v=ueBiNMQUPKw

Напред Раде ле але!

Eve edno interesno video na grobari koga gostuvale vo Novi Pazar.

ахахахахахахахахахах Чкембари по дедовците Делије познати по бабите колко ли ги имате мајка му стара баба Јела ти реков ми рече.Иначе имаше ли РЕВОЛТ.​

Ај честито цигани на титулата иако подраго ќе ми беше ако ја освоеше спротивниот табор :)

Де бе не ти се здосади од тој табор?
Татко ми е партизановец не за друго а и иначе и еден другар ѕвездаш сега не се трпи.:) Иначе само за Беласица навивам не ме занима тоа Север Југ а за Уноиста не исполнувам битен услов да сум роден у Белград и да сум стар београџанин со урбан београдски дух ;).Да не честита титула човек бе :D.

Ај некој локален циган или гробар забранет како било за дербито да ни репортира дали Питот се одмаздил со тоа што зема вредни знамиња на Gate 7 или одмаздата допрва ќе следува од едните или од другите.

Па јас мислам дека ако ти мене ми удриш бокс, тебе ќе ти вратам не на брат ти. Освен нели утешително ако ти си ептен појак од мене :)

А и циганските знамиња што ги извадија едно по едно ќе ги анализираме еве. Смешка до смешка.

Прво Агентите: Делије Станишиќ - село до Бијељина, кое патем падна пред 10 години, и тогаш го извадија 2004та против Рад, сега пак и ќе биде пак. Си ги ротираат да напраат јаки слики за форуми.
Делије Церак, кое не стои на Маракана така да нема значење а и симнато од теретана каде што го чувал извесен Славиша. Делије Владичин Хан исто пред 100 години падната, башка многу респектабилна група на север... И уште една што личи на официјална со 4С, Торонто или Мелбурн некој таков град, застава која патем ја нема видено Маракана а не па Север. Толку за нив.

Забрањени: Од овие се разочарав пошто мислев дека се стварно некоја права прича, а они иста шема со Значките.
Барјак „Идемо Делије“ кој ако некој го видел некогаш во животов да ми се јави. Ќе помине некако зошто сепак стоел во една просторија на Делије. Ама пак со обивање не се важи баш.
Се надминаа со ЦЕРАДАТА „Мангупи“ која стоеше на печењара во Белград. Јак трофеј.

Грчките се земени во акција, ама не е тоа одмазда никаква на Питот. А дури и да овие горе беа легитимни знамиња и правилно земени, ни блиску до одмазда за Хантерси, една од најјаките групи на Југ, ако не и најјака.
delije10.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom