Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Шиитите(Иранци денес,Персијци пред револуцијата) фактички отфрлаат делови од куранот како што им одговара,дури имаат и икони од пророкот,и не само Иран туку уште поисточно-се разбира настрана од арапите.
--- надополнето: 29 мај 2012 во 23:22 ---
Јас најискрено немам проблем со муслиманите,сум живеел,живеам и ќе живеам...заедно растевме,дури и заедно со едни роднини примивме привремено босанци избеглици од војната-јас бев детуле тоигаш,а има и ниииза такви примери.
Мене проблемот ми е што ОЧАЈНО се трудат научно да докажат нешто што ниту можеш да го докажеш,ниту негираш-но тоа е пропагандна машинерија за жал,а на овие трикови со изваден оид контекст цитат нашминкан со маја/сдмакс анимација многумина ќе паднат-недај боже воо радикални води посебно поради тие т.н научни докази.
Најтрагикомичебн е оној за железото.(нема анимација за него бидејќи јадрото е од железо)-кога би имало анимација-тогаш би требало астероид со железо да ја разори планетава.
Точно. Болдот е размислување кое го делам со тебе, и не само јас веројатно, туку многумина.