Натпревар #67 Тема: Есен есен златна есен

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено не ги знам правилата и не сум учествувал до сега. Сликано е со фотоапарат 14 Мп (Самсунг). ако има проблем ќе ја отстранам фотографијата-Мавровско енЅеро

30213029934_ec227b0f8d_b.jpg

Се убо ама сликата мора да ти биди прикачена прво во кајгана галеријата после тоа го копираш BBcode и тој треба до го постираш на натпреваров и сликата че се објави сама . ако ти е тешко или не разбираш @Let 3 че среди работа .

Ančo bre zelkaru nizaeden:vozbud:

PS. seloto od kade e tatko mi e poznato po zelkite i često sum i jas meta na zaebancii:icon_lol:

Здраво фотографери. Извините вака нагло али у зор сум па да прашам... дали има некој сликано 6 слики од манастири/цркви?

Picture 2930.jpg Picture 2932.jpg Picture 2928.jpg есен У скопје
зелката ви смета,а што овде напролет ќе ги огрее синце 5000 од некаде?[DOUBLEPOST=1478951742][/DOUBLEPOST]
Здраво фотографери. Извините вака нагло али у зор сум па да прашам... дали има некој сликано 6 слики од манастири/цркви?
имам , ама дали сакаш од една црква 6 или 6 од шест цркви.

Attachments

• Picture 2927.jpg
    Picture 2927.jpg
    105,2 KB · Прегледи: 7
  • Picture 2931.jpg
    Picture 2931.jpg
    135,5 KB · Прегледи: 6
Прегледај го приврзокот 159802 Прегледај го приврзокот 159807 Прегледај го приврзокот 159806 есен У скопје
зелката ви смета,а што овде напролет ќе ги огрее синце 5000 од некаде?[DOUBLEPOST=1478951742][/DOUBLEPOST]
имам , ама дали сакаш од една црква 6 или 6 од шест цркви.
Анчо, ми треба професионална фотографија со висока резолуција. Овие твои слики не ми вршат работа поради колоритет.

Анчо, ми треба професионална фотографија со висока резолуција. Овие твои слики не ми вршат работа поради колоритет.
О.К.(инаку ги има во галерија)[DOUBLEPOST=1478953961][/DOUBLEPOST]
10423
by Anco on Кајгана форум
бриши тоа зелките,цело Скопје зелки го сардисаа. Еве ова од денес.

10423
by Anco on Кајгана форум

Последно уредено:
Imam jas sliki od crkvi i manastiri slikani so 14 mp fotoaparat Samsung. kade da gi postavam?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom