НАТО: Македонците ќе бидат наши слуги, со друго име!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Уште заборавив во однос на името, во самата програма е јасно кажано да за секој пристоен предлог за името, НАРОДОТ сам ќе одлучи на референдум!!!

Значи не треба да им се верува ни на обајцата,кога ќе ви ветуваат членства во НАТО или ЕУ.:toe:

Gruevski nikogas ne vetuva, tuku sekogas veli deka ke proba, ke se trudi itn. Ima razlika vo retorikata megju Grujo i Sekerka, so toa sto Grujo e pocesen covek vo sekoj slucaj.

Gruevski nikogas ne vetuva, tuku sekogas veli deka ke proba, ke se trudi itn. Ima razlika vo retorikata megju Grujo i Sekerka, so toa sto Grujo e pocesen covek vo sekoj slucaj.

Да, да она што може да го направи и што е во интерес на државата ќе го направи, па за таа работа и не мора само да ветуваш ти и онака си избран да ја преставуваш Македонија и да работиш согласно нејзините интереси!

Како вицот со девојката која била “најчесна“ во селото,па од “чесност“ многупати била покажувана со прст?Од ветувања на овој народ му е дојдено преку “таквото“.:toe:

И, после се, ќе не понижат со тоа што нема да смееме да бидеме држава МАКЕДОНИЈА, народ МАКЕДОНСКИ и се што оди со тоа, и како такви демек ќе ни бидат сојузници, а всушност, ние ќе бидеме она што стои во насловот на темата.
Демек, стратешки интерес НАТО, ЕУ...ама таму не сакаат МАКЕДОНЦИ!
Таму сакаат некоја аморфна маса овци која ќе ја стрижат како и колку сакаат. Топовско месо за белосветски касапници.
Демек државата ќе ни се распаднела без ЕУ и НАТО!
Потребна е само силна Македонија, со безвизен режим, и силна економија и се ќе си дојде на место.

И, после се, ќе не понижат со тоа што нема да смееме да бидеме држава МАКЕДОНИЈА, народ МАКЕДОНСКИ и се што оди со тоа, и како такви демек ќе ни бидат сојузници, а всушност, ние ќе бидеме она што стои во насловот на темата.
Демек, стратешки интерес НАТО, ЕУ...ама таму не сакаат МАКЕДОНЦИ!
Таму сакаат некоја аморфна маса овци која ќе ја стрижат како и колку сакаат. Топовско месо за белосветски касапници.
Демек државата ќе ни се распаднела без ЕУ и НАТО!
Потребна е само силна Македонија, со безвизен режим, и силна економија и се ќе си дојде на место.

Точно тоа беше кристално јасно после самитот во Букурешт.Само дури има кози,ќе има и “прчови“.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom