Настани и фаци на 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Amnaesiac
  • Време на започнување Време на започнување
1.Најпозитивна личност---Никола Груевски
2.Најнегативна личност---Бранко преседникот,SUICIDAD MESSIAH и OneAndOnly
3.Најпозитивен настан---Протестите во атина
4.Најзначаен настан----Убедливата победа на Вмро Дпмне:back:
5.најопасна личност за Македонија----SUICIDAD MESSIAH и бранко президент

Настан на 2008 е строго емисијата на Драган Вучиќ со Амди Бајрам во неа.:vozbud::vozbud::vozbud:

ја само ке кажам дека АМДИ БАЈРАМ ми е НАЈ ФАЦА на годината !!!

...А јас само ќе кажам дека се надминувате себеси...
Веќе ви се доволни и 10-13 поста да забегате од темата и да се глупирате...
Зошто едноставно не ја заобиколите темата ако не ве интересира ?
Мора ли да ги упропастите сите теми каде што не можете ништо паметно да напишете ?

Најпозитивна личност----Симон Трпчевски ( моментално најголемиот амбасадор на РМ во светот )
Најнегативна личност----Слободан Томиќ ( најголемиот полтрон во македонското новинарство )
Најпозитивен настан----Посвојувањето на малиот Бошко ( хуманоста на дело )
Најнегативен настан----Протестите во Атина ( таму не гледам ништо позитивно т.е. никогаш не сум се радувал на туѓата несреќа )

П.С. Требаше да има анкета на темата и да се гласа за личност и настан.

...
Најнегативен настан----Протестите во Атина ( таму не гледам ништо позитивно т.е. никогаш не сум се радувал на туѓата несреќа )

јас протестите ги наведов од друга причина, не дека се радувам на туѓа несреќа, моето мислење за протестите не е никако водено од недоразбирањето или како да го крстам, спорот за името

1. најпозитивна личност - Никола Груевски
2. најнегативна личност - Б.Ц.
3. најпозитивен настан - Е.П.ракомет
4. најзначаен настан - Генералниот штрајк на СОНК
5. најопасна личност за Македонија - Б.Ц. и З.З.

...А јас само ќе кажам дека се надминувате себеси...
Веќе ви се доволни и 10-13 поста да забегате од темата и да се глупирате...
Зошто едноставно не ја заобиколите темата ако не ве интересира ?
Мора ли да ги упропастите сите теми каде што не можете ништо паметно да напишете ?

Најпозитивна личност----Симон Трпчевски ( моментално најголемиот амбасадор на РМ во светот )
Најнегативна личност----Слободан Томиќ ( најголемиот полтрон во македонското новинарство )
Најпозитивен настан----Посвојувањето на малиот Бошко ( хуманоста на дело )

ova si greska ..ova e najpozitiven nastan za 2008 god ...ke doznaes i ke sfatis zosto vo idninata :smir:

Најнегативен настан..узурпирањето на фунцијата председател за помилување на зајчето.

Најпозитивен настан....осудувањето на гаргамел

Најлоша изјава на политичар.....да свиткаме кичма

Најочаен настан.....имаше еден дркач во интернет кафе

Најлош политички потег....претераното саморекламирање на власта

Најтрагикомичен настан...Букурешт

засега толку.

Би било глупо у општата мизерија ( и тоа,ете нека служи за утеха :) , на светско ниво,не само во Македонија) да пробувам да класифицирам што е помизерно.

За нас е најнегативен тоталниот пораз у Букурешт и одбивањето на власта да се соочи со последиците од тој пораз,како и промена на курсот на политиката својствено за такви настани.

Се друго,споредбено со ова е... мачкина кашаљ.

ја само ке кажам дека АМДИ БАЈРАМ ми е НАЈ ФАЦА на годината !!!

Амди е бе ФАЦА на деценијата, ако не и на векот......доаѓа времето на Амди дури и во ЕУ, за САД да не зборуваме, за две недели ќе бидат веќе и формално АМДИ-низирани...:)

Амди е бе ФАЦА на деценијата, ако не и на векот......доаѓа времето на Амди дури и во ЕУ, за САД да не зборуваме, за две недели ќе бидат веќе и формално АМДИ-низирани...:)

Е дури тогаш глобализацијата ќе го добие својот вистински тек. Еден е водачот. Еден е Амди.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom