Насилство за време на секс

• Креатор на темата Креатор на темата Intra
  • Време на започнување Време на започнување
А ти мислиш луѓето во сексуален поглед се помрднати од еволутивна точка ? Баш пред некој ден читав дека еден од попримитивните нагони кај мажите е привлечноста кон женскиот задник. Така што не ме изненадува дека и други примитивни сексуални нагони како доминатност на машкото и субмисивност на жената да се сеуште присутни.
Не го употребив „примитивно“ во негативна конотација, туку во смисол на неговите синоними како основно, есенцијално, старо, фундаментално, првобитно.

Циркулацијата на моќ за време секс го појачува оргазмот, што пак ја зголемува плодноста. Убавите облини, како бујни гради, широки колкови и овален задник, се знак за здрава и плодна жена, а машкото тело реагира на тоа и без да знае свесно зошто.

Вештаклукот кој ни се сервира со анорексични женски „модели“ како естетски егземплар и феминизираните машки како демек посакувани за жените примероци, се белосветска пародија на човековата природа.

Се е во ред со насилството за време на секс се додека не премине во кривично дело.

Пази да не помине..ако помине може и комшијата да те пријави од страв, да не биде казнет со 2500 евра по новиот закон.

јас сакам да го тепам го мало непослушно детенце, да го корнам за брадајци, да го влечам за маденца, да го касам, да го гребам....бетер ран фор јор лајф...:giggle:

Секако! Во самата природа у сексот претстои грубост.
Гребење, стискање, гризење..... се тоа иде у склоп.

Добар секс е оној кога утредента си броиш модрици, гребаници и притоа убаво ти е.
Добар секс ти е оној кој шо ради модриците немојш да се наведниш на земи да си ги крениш гајќичките.

Пред неколку години ја имав таа чест да бидам со една девојка на која што и требаше насилство за време на секс за да доживее оргазам. Се започна со едно обично гризни ме ,за да следниот пат биде удри и шамар ( да и мавнам шамар по стојна ) за да последниот пат барањата да преминат во куби ме, тепај ме , штипи , касај .
Најпосле ми прекурчи си станав се облеков, ме праша што е работата кратко и јасно и кажав.
-Јас дојдов да се ЕБЕМЕ а не да се ТЕПАМЕ.
Мада сега ми е криво што тогаш не ја разлупав со боксови,којзнае каков оргазам ќе доживееше :pos:

Ме нервира бидејќи не знае да гриза и штипи, тоа го прави на ситно и ме боли... Тоа не е секси. Секогаш ми вика ,,Леле ******************* камо да знаев како тебе секси да гризам'' и велам ,,научи се, никогаш не е касно'' и пак не ја бидува... Инаку по малку гребење по ребрата и плескање по задникот воопшто не е лошо.

Пред неколку години ја имав таа чест да бидам со една девојка на која што и требаше насилство за време на секс за да доживее оргазам. Се започна со едно обично гризни ме ,за да следниот пат биде удри и шамар ( да и мавнам шамар по стојна ) за да последниот пат барањата да преминат во куби ме, тепај ме , штипи , касај .
Најпосле ми прекурчи си станав се облеков, ме праша што е работата кратко и јасно и кажав.
-Јас дојдов да се ЕБЕМЕ а не да се ТЕПАМЕ.
Мада сега ми е криво што тогаш не ја разлупав со боксови,којзнае каков оргазам ќе доживееше :pos:
Да била малку паметна ке те тужела за силување и ке ти земела многу пари. :)

Dokolku ima merka i oset ne se smeta za nasilstvo i dokolku sme svesni za granicite i moznostite na nasiot partner vo sekoj moment na igrata :)

Предлог филм во врска со темава - Secretary

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom