Наркоман го попречува патот на случајни минувачи

• Креатор на темата Креатор на темата Кумановец1995
  • Време на започнување Време на започнување
Ме подсети на србиве кога ќе се испијанат во Охрид, сум имал слична дешавка.
Не го жалам воопшто.

Ме подсети на србиве кога ќе се испијанат во Охрид, сум имал слична дешавка.
Не го жалам воопшто.

Вака еднаш среде август Руци пред Охридска работеше :pos:

Вака еднаш среде август Руци пред Охридска работеше :pos:
Ацо морнарон пред 15 години на истите семафори склекови правеше, ама добро тие се луди а србиве се луди само кога се пијани.

На дрога е најверојатно. Да е пијан, не би можел да е толку изгубен психички а сепак да стои на нозе. Да е психички болен, со вакво однесување одамне ќе бил хоспитализиран...

Сеедно, не треба толкава сила врз вакви луѓе. А и изгледа човекот е украински Ром, затоа вака се понашаат со него.

Искрено жално падна али јбг :/ ... Добро што имаше после амбулантна кола дојдено, ќе го смира ка бебенце :D

Искрено жално падна али јбг :/ ... Добро што имаше после амбулантна кола дојдено, ќе го смира ка бебенце :D
да уствари на снимката човекот не повредуваше физички никого. Скоро како...

иначе.... типот на 4:31 кога го мавна приметете го удри со бокс во ГРКЛАН. - од тоа може да се загуши и да умре.

инаку незнам стварно која му беше поентата на овој шо не пушташе да поминат колите :)

Ова како онаа приказната со Ѓорѓи Колозов со баждарината ........ сто јајца ..... или сто грошеј ............. :ROFLMAO:

Овој е пијан или надуван или ментално болен. Нормален човек не го прави ова лудило! А ’силниве’ батки што го тепаат, можеа да се јават во полиција!

Според натписот на еден од автобусите станува збор за Харков-Украина ............. :cautious:

Некој ваков ќе ти скокне на хауба,ќе го залепиш и ќе одговараш како човек да си удрил...ако он самиот си ја бара бељата.

Можеби е мазохист, љубител на добар ќотек:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom