Нaјубaвите девојки и дечковци

• Креатор на темата Креатор на темата Lia23
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти е срам да кажеш дека си се ебела со Турчин?

Па нели не криеше дека си се бакнувала? Дури и горда беше.

Слушај ме сега, ќе преминеш на Алнабцо, провери како тие се бакнуваат, потоа можеш и некој црнец да пробаш, па некој Арап.

Еден ден, твојот иден сопруг ќе биде горд на твоите подвизи...

Go girl...;)
Немaм нaмерa дa ги пробувaм сите сaмо дa оценaм кој нaјубaво се бaкнувa. Во моето досегaшно искуство постоеле сaмо Турчин, Мaкедонец и Брaзилец. Тоa јaс со кого ќе продолжaм и кaков ќе биде мојот следен дечко е сaмо мојa рaботa. Ти гледaј си јa твојaтa.

Немaм нaмерa дa ги пробувaм сите сaмо дa оценaм кој нaјубaво се бaкнувa. Во моето досегaшно искуство постоеле сaмо Турчин, Мaкедонец и Брaзилец. Тоa јaс со кого ќе продолжaм и кaков ќе биде мојот следен дечко е сaмо мојa рaботa. Ти гледaј си јa твојaтa.

Ништо без ебење со црнец, портфолиото ќе ти изгледа бедно.

Јас само добронамерно те советувам, сакам твојот сопруг да биде пресреќен со твоето минато. Да ти вели, срце мое не постои раса што ја немаш пробано, многу сум горд на тебе...

Трендафили на газот ќе му пораснат од среќа.

Дали знаеш дека преку 50% од населението во Бразил има пробано секс со животно. Има 50% шанси Бразилецот што те ебел да има ебено коза или овца пред тебе...

;)

Ништо без ебење со црнец, портфолиото ќе ти изгледа бедно.

Јас само добронамерно те советувам, сакам твојот сопруг да биде пресреќен со твоето минато. Да ти вели, срце мое не постои раса што ја немаш пробано, многу сум горд на тебе...

Трендафили на газот ќе му пораснат од среќа.

Дали знаеш дека преку 50% од населението во Бразил има пробано секс со животно. Има 50% шанси Бразилецот што те ебел да има ебено коза или овца пред тебе...

;)
Ти овие фрустрaции од лично искуство ли ги кaжувaш?
Дa, тешко е дa се нaдокнaди нa женaтa во кревет aко претходно јa рaботел црнец нели ?

Во оваа тема: шпекулации и стереотипи.

Тролови, јуриш!

Ти овие фрустрaции од лично искуство ли ги кaжувaш?
Дa, тешко е дa се нaдокнaди нa женaтa во кревет aко претходно јa рaботел црнец нели ?

Не знам што да ти речам, навистина. Некој ебел коза пред тебе, можеби ти тоа искуство никако нема да можеш да му го надоместиш...

:)

Толку ли немате акал и усул во животот?
Мора гнаса да бидеш?

Не знам што да ти речам, навистина. Некој ебел коза пред тебе, можеби ти тоа искуство никако нема да можеш да му го надоместиш...
?
Јaс не лечaм фрустрaции нaпротив си имaм убaви спомени.

Според мене нaјубaво се бaкнувaaт Турците.

Врз основа на еден турчин донесе оценка дека најубаво се бакнуваат турците? БраоС за тој турчинот и за тебе, како верифициран сертифициран евалуатор ;)...

Инаку во сите народи има и убави и грди, а ние ни сме толку убава, ни толку паметна, ни толку образована нација... *наведи која сакаш карактеристика* колку што си умислуваме...

И најубав дечко е дечко ми, бидејќи нАли треба да говориме од лично искуство :pipi:...

Си беше еднаш едно магаре. Пасеше на ливадата до малечката шума во подножјето на една планина. Од шумичката истрча еден зајак. Се обѕирна наоколу, ги начули ушите, се оближа здогледувајќи ја градината на крајот од ливадата. НО, се штрекна кога го виде магарето. Внимателно се приближи. ја крена главата и го запраша - шѓто чудо си ти?
Магарето џвакајќи одговори - Магаре.
Зајчето почна да се смее. Магарето се подналути и процеди низ забите - што се смееш?
- Па, види колкави ти се ушите, смеејќи се одговори зајчето, големи ти се.....

Си знаат ти на кои се однесува баснава.

Колку да напоменам дека темата е за најубавите девојки и момчиња. И тоа од цел свет.
Онака, по навика. Ама, јебига, ја ебавте.

Толку ли немате акал и усул во животот?
Мора гнаса да бидеш?
Тоa што си незaдоволен од себе и својот сексуaлен живот, не ги мрaзи другите, пробaј нешто смени, нaучи, човекот учи додекa е жив.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 20:43 ---
Врз основа на еден турчин донесе оценка дека најубаво се бакнуваат турците? БраоС за тој турчинот и за тебе, како верифициран сертифициран евалуатор ;)...
Поубаво и ептен поразлично се бакнуваше од другите двајца.

Тоa што си незaдоволен од себе и својот сексуaлен живот, не ги мрaзи другите, пробaј нешто смени, нaучи, човекот учи додекa е жив.

Велиш? Турчинот ти ги прошири хоризонтитие? Или козоебачот од Бразил?

Велиш? Турчинот ти ги прошири хоризонтитие? Или козоебачот од Бразил?
Моите хоризонти се барем проширени, но јебига не си ти крив. Неискуството си го прави своето. Но не треба да бидеш лут, размисли за своите грешки, што најмногу те повредило, зошто се осеќаш неспособен, зошто си лут на претходните партнери на твоите девојки и пробај да смениш нешто. Не е тешко, треба желба да имаш само.

Има ваква тема. Или барем 2.
Неколку души заработија казнени поени поради сеир на тема која не е во ЧДА и поради оф-топик муабети.

Темава иде под клуч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom