Најубавиот град во Европа (главен град)

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Најубавиот град во Европа (главен град)

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Незнам дали сте биле во париз ама градот е ШИТ, ни У од Убав нема, Прага иначе.

Апсолутно се сложувам со мислењево . И јас не бев воодушевена ама ич од Париз , не знам зошто.

Сеуште ја немам прошетано комплетно цела Европа, но од она што досега го имам видено би гласала за Амстердам , мене лично тој град ми прави мерак.

Апсолутно се сложувам со мислењево . И јас не бев воодушевена ама ич од Париз , не знам зошто.

Сеуште ја немам прошетано комплетно цела Европа, но од она што досега го имам видено би гласала за Амстердам , мене лично тој град ми прави мерак.

80 милиони годишно туристи во Франција,од кои гарант половина од овие го посетуваат и Париз,градот кој има милион надимци како град на светлината или најромантичниот град во светот за него неможе тек така да се каже лош збор..единствено тоа е до вкусот

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhahaha- c c c c, se prashuvam koj li samo glasal za Atina ???
se zgaziv od smeenje- :pos::pos::pos:ili ne bile voopshto tamu i ne ja vishle, pa onaka pishale ili navistina nemaat videno nishto drugo pa ...sporedile so Skopje
aaaj ajjjaaaaaaaaaa :pos::pos:

Лондон ! ! ! Не дек сум бил ама заљубен сум во Англија :pos2:

Прага и Будимпешта. Многу убави градови со неодолив шарм, можеме само да сонуваме тоа да го видиме каj нас, никаков проект неможе да го направи тоа во нашето мило Скопjе :)

еве нешто од Истанбул..

istanbul1.jpg

istanbul.jpg

Levent_financial_district_in_Istanbul.jpg

Istanbul_Bebek.jpg

istanbul.jpg

Лисабон,Берн и Атина сте ги стаиле а Истанбул не..:tapp:

Рим е најубав, дефинитивно. Вчера се вратив од Италија, и вчудоневиден сум од градот. Еве неколку слики.

rome.jpg

Поглед од Св. Петар.

915504-Colosseum_by_night-Rome.jpg

Колосеумот.

14_26_4---Trevi-Fountain--Rome--Italy_web.jpg

rome.jpg

Фонтаната Ди Треви.

Rome_Vatican_Museums.jpg

Музејот Ватикан. Внатре има работи, кои, едноставно мора да се видат.

rome-spanish-steps.jpg

Шпанските скали.

b_Rome.centre1nuit.jpg

А од кога Истамбул е главен град? И на која држава?

Ne procitav deka e za glavni gradovi , toj sto ja otvoril temata namesto da stavi najubavi GLAVNI gradovi , toj napisal Najubavi gradovi i posle stavil ( GLAVNI GRADOVI ) pa ne go procitav stvarno ...e sea od glavnite gradovi niz Evropa najubav e Berlin .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom