Најубави накитени градови годинава?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady Gaga*
  • Време на започнување Време на започнување

Најубави накитени градови годинава ?

• Вкупно гласачи
    37
Сликите не се нешто посебно, но сепак обележуваат мал дел од украсеното.

Матно е, големата елка кај поштата требало да ја сликаш, на кружнио. :)

Ама да, со слики не се доловува баш.

Оваа година изглеа е најнакитено насекаде во државава.

Далеку сум од центар иначе би ви сликал сега, какво е ТУРВИТ снег све е бело

не знам за другите градови ама Скопје ич не ми се свиѓа оваа година...лани мн поубаво беше...годинава тоа сијаличките само ги фрлиле врз дрвата и на ништо не личат, а за гтц да не праиме муабет...ужас...денес поминав...катастрофа...

Добро ги нафрлиле,ама па лани нишо немаше во другиве општини,потапа беше.

Image002-1-1.jpg

Кичево стандард најуба елка :kesa: :pos:

Image002-1-1.jpg

Леле еј страв ме фати кога ја видов елкава, добро бе не се буните граѓаниве? Уствари на кој ќе се буните банда без команда :smee:

Леле еј страв ме фати кога ја видов елкава, добро бе не се буните граѓаниве? Уствари на кој ќе се буните банда без команда :smee:

кај ќе се пожалиш, едвај потрошија некој денар плус да се пушти некоја сијаличка плус низ град, а елкава годинава супер е :pos: пре некоја година бетер беше, ја имаше на кајгана на насловна :pos2:

Image002-1-1.jpg

кога ја видов оваа слика сватив дека Охрид е како Париз украсен:pos2::pos2: инаку од она што го видов Скопје годинава го надмина Охрид за неколку класи (другите градови незнам како се украсени)

Image002-1-1.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хахаххаааааааа елкава моја е поубава шо ја имам доба бре.. лелеее не ми се верува шо гледам.. трагедија.. дај бре бунете се некаде нешо напрајте ако нишо више барем со некој ред да се красело.. ова ко конци преплетени изгледаат сијаличкиве :) :) :) :) :)

Инаку според мене Скопје стварно е убаво накитен оваа година.. и Охрид не е лош стварно убаво е накитен но Скопје мислам дека е многу убав годинава..

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хахаххаааааааа елкава моја е поубава шо ја имам доба бре.. лелеее не ми се верува шо гледам.. трагедија.. дај бре бунете се некаде нешо напрајте ако нишо више барем со некој ред да се красело.. ова ко конци преплетени изгледаат сијаличкиве :) :) :) :) :)

Инаку според мене Скопје стварно е убаво накитен оваа година.. и Охрид не е лош стварно убаво е накитен но Скопје мислам дека е многу убав годинава..

зошто да се буниме море ко и вака елкава наша хит стана :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom