Најубава Kајгана елка!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Сино-сребрена комбинација со мали сини сијалички тоа е мојта елка мама шо ми ја украсува секоја година и не чекаме 19 декември нестрпливи сме уште на 1-2 ја украсуваме. :pos:
IMG_2640.jpg

Ваква ... ама само на сон .
christmas-tree1.jpg

Интересна тема... Ама стајте ваши слики, како Александар Кировски... :D

Никад не сум красел елка. Тепање време. И после пак треба да тепаш време за да ја здиплиш. И оваа година нема да красам.

Убава бујна елка,со црвени и златни лампиони.Слика кога ке се накити :D

Цел месец се мислам како да ги украсам лампионите, сакам сама да ги преправам во мој стил ама уште немам некоја конкретна идеја :)... ако некој има слободно нека предложи нешто :)

Иначе обожавам новогодишни елки, особено ако се многу осветлени...

Цел месец се мислам како да ги украсам лампионите, сакам сама да ги преправам во мој стил ама уште немам некоја конкретна идеја :)... ако некој има слободно нека предложи нешто :)

Иначе обожавам новогодишни елки, особено ако се многу осветлени...
Па не ставај лампиони, купи само неколку пара светилки :свиркам:

Ехх, пуста ќе биде така, а тоа ми е депресивно, сакам шарена да биде, весела :love:
Нема да биде пуста, затоа ти реков повеќе пара светилки во различни бои, пробај една година смени, светот нема да пропадне, па после сликај да видиме дали е убава :)

не украсувам елки, нема да имам елка зашто мразам елки
извинете ама немам божикен дух

Сино-сребрена комбинација со мали сини сијалички тоа е мојта елка мама шо ми ја украсува секоја година и не чекаме 19 декември нестрпливи сме уште на 1-2 ја украсуваме. :pos:
Прегледај го приврзокот 37126
И ЈА ИМАМ ВАКВИ ЛАМПИОНИ!!!!111

Иначе кај мене елка пред 20ти накитена никако -.-
Секоја година традиционално прво ја молам мајка ми 10 дена и после тоа ја китиме ^^

Патем обична зелена е, со сијалички, машнички, лампиони, ѕвезди, ленти, светки и незнам уште што, пониска од мене и со шес гранки едвај (!) на неа ама нејќат да купат нова пошо е стара колку мене и многу спомени чувала иии се резилиме коа ни доаѓаат гости :)

Ставајте слики од вашата елка, не од рандом елки од интернет...
Бај д веј, постоеше слична тема, ги споив двете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom