Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Најтажна сцена што сум ја видел во мојов живот е дефинитивно крајот на Grave of the Fireflies:( Не кажувам што, како ќе се случи за да не расипувам на оние што сакаат да го гледаат. Со денови после гледање на филмот се осеќав лошо за тоа што ќе се случи.

Верувам дека сите сте го гледале , егзекуцијата со добра слика.

Секое наредено гледање , се потужен ми е крајот , па и музиката прави бетер позаебано да биде.....

Верувам дека сите сте го гледале , егзекуцијата со добра слика.

Секое наредено гледање , се потужен ми е крајот , па и музиката прави бетер позаебано да биде.....

ко ја видов темава прво шо ми текна беше токму ти шо си прикачил.
Погубувањето на Вилијам Волас во "Храбро Срце".

И сега ко размислив која друга сцена ептен ме растажила, донесов заклучок дека дефинитивно е следнава сцена...

Од The Bridge To Terabithia

ако не ви е гледан , не го гледајте видеото. поинтересен че ви биди.

последен пат се отепав од плачење на The Bucket List . За николсон и фримен да плачеш еј :)

Шиндлерова Листа:

Последната сцена кога Шиндлер жали што неможел да спаси уште Eвреи:

Oskar Schindler: I could have got more out. I could have got more. I don't know. If I'd just... I could have got more.
Itzhak Stern: Oskar, there are eleven hundred people who are alive because of you. Look at them.
Oskar Schindler: If I'd made more money... I threw away so much money. You have no idea. If I'd just...
Itzhak Stern: There will be generations because of what you did.
Oskar Schindler: I didn't do enough!
Itzhak Stern: You did so much.
[Schindler looks at his car]
Oskar Schindler: This car. Goeth would have bought this car. Why did I keep the car? Ten people right there. Ten people. Ten more people.
[removing Nazi pin from lapel]
Oskar Schindler: This pin. Two people. This is gold. Two more people. He would have given me two for it, at least one. One more person. A person, Stern. For this.
[sobbing]
Oskar Schindler: I could have gotten one more person... and I didn't! And I... I didn't!

Најтажна сцена од филм :( Green Street Hooligans 1,крајот...

Ехх ги има многу тажни сцени од повеќе различни филмови што се ме натерале да ми засјајат очите но посебно на овие два дела од филмот Click со Adam Sandler не сум можел да се воздржам а да не ми потече солза...после филмот односно после оваа сцена подолу првата ме натера да го поминам целиот ден со татко ми :)

но овде кога му покажува на тренерот со прстот .!. а потоа Ок... сум плачел и сум се смеал во исто време филмот е закон ако не сте го гледале дефинитивно треба да го видите.

Мора да се гледа филмов...

Na ova protece nekoja kapka solza jbg emotivac sam

Нема врска емотивац не емотивац, на ова ако не ти потече солза не си човек, да филм е али ептен добро и реално доловен, многу моќни карактери :)

Еден од ретките филмови што ме скршил, магична приказна.. :cuc:

Hachiko: A Dog's Story
Филмот е снимен според вистински настан многу ме растажи посебно сцената едноставно филмот ме погоди во срце секопјат ме растажува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom