Најтажна песна

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа вчера прв пат ја слушнав, има две верзии во едната вика јас ти уживам а во другата јас ти умирам. Која е оваа сами ќе си видите:

Зашо ми праите вакви работи.... Морам да искочам од темава... Под ИТНО :cry:

одамна имам слушано една песна но не знам како се викаше само се сеќавам на спотот, дека се кинези каде девојчето ги губи очите а дечкото ке и ги даде неговите без она да знае така нешто беше. Многу тажна песна ако некој ја знае нека ми ја напише :(

одамна имам слушано една песна но не знам како се викаше само се сеќавам на спотот, дека се кинези каде девојчето ги губи очите а дечкото ке и ги даде неговите без она да знае така нешто беше. Многу тажна песна ако некој ја знае нека ми ја напише :(

Најверојатно мислиш на оваа...

Оваа:

I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why
Can't it be, can't it be mine

Од мене нешто многу многу тажноа настанот е вистински песнава ја има пишувано едно момче од Кочани за негова другарка

^^^^^^^^^^^^
Ovie 3 pesni se samo del od onie pesni koi gi smetam za najtazni.
Znaci spored mene se ovie edni od najtaznite pesni ZA MENE.

Повеке има странски песни оставано, али еве и една Македонска рап песна. Мислам на вистински рап. Ако пробате да ја сватите песната ке сватите дека речиси се им е сиво на луѓево и пробуваат тоа да го опишат. Песнава им е врв според мене, извинување ако некој ја има порано поставено, не пролистав све.

Oд Sarah McLachlan-Gloomy sunday...Одлична песна.Има повеќе кавери но овој и нА Били Холидеј највише ми се свиѓаат.Оригиналот е Унгарски и као демек многу депресивна песна што терала на самоубиство хаха:) има и нешо филм таков ама не сум многу упатена во тоа. А песнава е стварно gloomy само што крајот коа викА дека сонува заебува свее:(
еве линк ако некој сака да ја слушне :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom