Најпотценет и најпреценет фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Кој е според вас најпотценет, а кој најпреценет фудбалер? Според мене најпреценет е Шевченко, а после него и Роналдињо... Најпотценет е Робен, не ми е јасно со кој ум Мурињо го остава на клупа.

најпреценет ми е Бекам, го носат во Америка за 250 милиони долари. Па, дали тие воопшто знаат дали Бекам според неговото докажување вреди за неколку милиончиња ? :)

Најпреценети фудбалери се Шевченко, Бекам, Робињо и Подолски. Најпотценет фудбалер е Инзаги

Робињо, а бе каква галама кренаа за него, па еве сега ја грее клупата на Реал, а потценет ми се чини дека Робен

ZIKS напиша:
најпреценет ми е Бекам, го носат во Америка за 250 милиони долари. Па, дали тие воопшто знаат дали Бекам според неговото докажување вреди за неколку милиончиња ? :)

Na amerikancite gi treba mega zvezda u fudbalot...Ne gi treba dobar fudbaler..
Najpotcenet Owen i Fabregas..
Najprecenet Ronaldinho, Messi i ushte mnogu gi ima sega ne mi teknue

Vlatko_Rusin напиша:
Најпреценети фудбалери се Шевченко, Бекам, Робињо и Подолски. Најпотценет фудбалер е Инзаги
Уфф то руско копиле , демек голгетер на годината беше , еден пенал не успеа да клај , само не дај боже да се врати во Милан.
Иначе го делам твоето мислење

ragazza напиша:
Уфф то руско копиле , демек голгетер на годината беше , еден пенал не успеа да клај , само не дај боже да се врати во Милан.
Иначе го делам твоето мислење
Оф топик-
Ова мислам дека е непотребен коментар...види го првиот пост на темава...вака сега и другите ке почнат, а после тоа следуваат караници.
Само требаше да си напишеш дека и ти мислиш исто дека Шева е најпреценет
п.с Шевченко не е русин:smir:

он топик-
Најпотценет е Робен, рајт филипс, божинов
Најпреценет Шевченко, Бекам, Баптиста, ОЛЕГУЕР!

Најпреценет Славковски,и веќе да не го викаат,будали не праи еден мрсул:nenene:

Преценет е исто така Олегер, Касано, Рикардо Оливеира

Најпреценет е Шевченко, а најпотценет би рекол дека е Робињо

најпреценети се Адријано и Фабрегас, а најпотценети Мареска и Рајт Филипс

Toтално се слагам со постот на Фантом,нема што да додадам или одземам. А Роналдињо можам да кажам дека води со голема разлика од било кој друг играч во најпреценост. Го прогласија за најдобар играч минатата година,а оваа година за ништо не го бива :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom