Најпосетувани вебстрани во 2005/2006

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.445
Поени од реакции
35.223
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
google_kajgana.jpg

Nielsen//NetRatings го издаде својот стандарден месечен извештај за најпосетуваните страници на интернет, во кој е објавено дека во февруари оваа година најпосетувана била страната на Yahoo, со повеќе од 102 милиони посети.

На второто место се наоѓа Microsoft со 95 милиони, а на трето MSN со 91 мил. посетители.

Google се смести дури на четвртото место со 89 милиони посети, а топ-5 листата завршува со America Online која ја посетија над 73 милиони луѓе во минатиот месец.

После AOL следува eBay со 52 милиони, Amazon со 38 и MapQuest со 36 милиони посети. На деветото место се наоѓа пребарувачот Ask со 34 милиони посети, а приближен број има и страната на Apple која се наоѓа на десетото место на листата на најпосетувани веб страни во февруари 2006-та.

Петар-МКД напиша:
Кајгана ја има на ранг листата?
Hah! Da bese rang listata samo za Makedonija, Kajgana ke bese PRVA!!!!!:kajg::kajg::kajg:

То потешко :) Ако го гледаш од Idividi борјачот, еднаш ми покажа 11 529 online посетители....:ija::lud:

deXterche напиша:
То потешко :) Ако го гледаш од Idividi борјачот, еднаш ми покажа 11 529 online посетители....:ija::lud:
Тоа ти е тоа. :)
Иди и види.

Воопшто не ја сфаќам поентава со каунтерите, ама ај нека е.

Abe mislam deka Acid kaza vo nekoi drugi temi deka toa brojacite lesno mozes da gi izmanipuliras i ne se bas verodostojni.

Абе и шо фајде ќе има Idividi ако ги штелува...ама сепак 11 000 посетители некако не ми држи вода

deXterche напиша:
Абе и шо фајде ќе има Idividi ако ги штелува...ама сепак 11 000 посетители некако не ми држи вода
Не само вода, ни воздух и земја не држи.:pos:

имам информација дека најпосетувана македонска страна е Он.Нет

он.нет , идивиди тие имаат реклами на ТЕЛЕВИЗИЈА ејј како мозе да не бидат најпосетувани

Петар-МКД напиша:
имам информација дека најпосетувана македонска страна е Он.Нет

А од кај ги имаш тие информации, некое врапче да не ти ги кажа?

Abe dobro bi bilo na site strani da ima brojachi ali... :icon_conf

vardarce напиша:
А од кај ги имаш тие информации, некое врапче да не ти ги кажа?

не ми ги кажа врапче туку информациите беа објавени у јавност. Мислат дека он.нет имаше месечно околу 15-20000 посети.

Петар-МКД напиша:
не ми ги кажа врапче туку информациите беа објавени у јавност. Мислат дека он.нет имаше месечно околу 15-20000 посети.
Хах..на идивиди јас само во еден ден начекав 11 000:kez:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom