Најпопуларна турбо-фолк песна

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Се што пушта DJ Bojan и да е грдо, е убаво. :) :) :)

Hehehe temava cuti.Ne slusam turbo folk.Ama imam tortura od nekoi drugarki i znam samo deka turbo folkot e shit.bez veze e a za najpopularna pesna nemam pojma zatoso site mi se isti.Bez vezni nemaat nikakva sodrzina.1nas slusni ja pesnata i odma ke ja zapamtis zato so se glupi

Taa pesna sto ima naj glupav tekst taa e naj polularna kako so bese ona od kitic i od dzogani kako se vika ne ja znam. Po sekoj kafic rskase tesko na usite moj. I samo se cudam koj ja izmisli ovaa muzika( morav da go prasam ova iako e off topic)

Taa pesna sto ima naj glupav tekst taa e naj polularna kako so bese ona od kitic i od dzogani kako se vika ne ja znam. Po sekoj kafic rskase tesko na usite moj. I samo se cudam koj ja izmisli ovaa muzika( morav da go prasam ova iako e off topic)
А сто посто знае како се вика песната!!!

Не постои такво нешто како најбоља турбофолк песна .. постои само тешко срање и уште потешко срање .. оваа "музика" нема лимит за до кое ниво на срање може да се искачи ..

Драги хипици или кажете која е најпопуларна песна или потете на друга тема ве молам никој што сака да си истакјне мислење по темата нејке да ги слуша вашите ставови како сите сме глупи и не знеме што е музика а вие знаете...
најпопуларни :
Цеца-Лепотан
Тања савич-Тако Млада
Аца Лукас-Лична Карта

Koga bev doma postojano gi pustaa
Seka- Aspirin
Dara- Dzidovi
I ne znam od koj e Usne boje vina

Usne boja vina e od Boban Rajovic...Inaku mene mi e mnogu uba Aspirina od Seka Aleksic i Ekspresno rulzzzzzzz:vozbud:

Драги хипици или кажете која е најпопуларна песна или потете на друга тема ве молам никој што сака да си истакјне мислење по темата нејке да ги слуша вашите ставови како сите сме глупи и не знеме што е музика а вие знаете...
најпопуларни :
Цеца-Лепотан
Тања савич-Тако Млада
Аца Лукас-Лична Карта

+ истина је да те лажем и дијаболик , плус црно и златно - сека , монотонија и доктор од цеца , звачеш је мојим именом - славица и краљица тротоара - миле китич и скитница од маринко

Бобан Пироман-Усне
Бојан и Инди-Експресно
Аца Лукас-Лична карта:helou:

Ја сам роџен сељак и умречу сељак...шта да радим кад на турбо вино вадим..:pos:
Ако нема ваква треба да ја направат:pos2:

ти пропадаш ти пропадаш
јер се опијааааааааш
ти пропадаш
ти пропадаш
јер се дрогираш

или нешо вака беше

спешл поздрав со песнава до друштво штотуку вратено од одмор

ти пропадаш ти пропадаш
јер се опијааааааааш
ти пропадаш
ти пропадаш
јер се дрогираш

или нешо вака беше

спешл поздрав со песнава до друштво штотуку вратено од одмор

За тебе бииила сам јааа, у граду дроља последња.. на све сам, прииистала јааа само да би с тобом осталааааа.. и она кап из ока што тече кад си дрогираааан...

позз и до тебе :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom