Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
Најмногу јадев Банџи сега незнам дали има ама би требало да има не сум многу по чоколадата како помал се јадев Банџи :vozbud:

МИЛКАААА поготово ноисет со топен лешник ауу екстра:vozbud:

Еј абе шо ви е на сите со милкава,какви се не чоколади постоет,мене една другарка од Русија ми донесе еднаш Моцарт и ко го пробав го видов Господ:D,имат и овде илјада денари едно:)

Сакам чоколади со многу % какао.Едни германски има со 70% и се мн мн мн убави ама ретко ги наоѓам тука,затоа Милка-стандард :)

Milkins највише си поштуем многу ми е убава а исто многу ми се свиѓаат и championolade i noissete нема шо милка е закон за чоколади, а шо се однесува до оние чоколади шо кај неможе да се најдат ми се свиѓаат едни германски појма неам како се викаат тато ми донесе од германија и тие многу ги поштуем

милка е закон нема боље ама највеќе сакам милка со цели лешници

Милка гласав, ама не ми е милка, иако се најбоље... У последно време Најљепше жеље го јадам :)

Милка али тоа со карамел!!!!!!

Такви јадам до смрт (да не речам додека не снемам пари за да си купам уште едно :))

Милка Нуазет, Милка млечна обична, Милка со јогурт... Сите варијанти на Милка... :)

милка дефинитивно а во последно време и синтагма не е баш лоша

Ја највише си ја сакам крашова дорина, и тоа ледена коцка,а исто ми се свиѓа и онаа со мелени бисквити

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom