Најнесреќниот натпревар на вашиот тим

• Креатор на темата Креатор на темата illusioner
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се знае ако кажам дека сум навивач на Милан. Финале на ЛШ, 2005 година со Ливерпул. Доволно кажано...

Арсенал - Ливерпул / Ливерпул - Арсенал (ЛШ 2008)

Двата меча.. едноставно неможев да се помирам со фактот како не уништија судиите!

MILAN - JUVE
2003 finale Old trqaford
me utepa taa utakmica sekoj den ja se prasuvam samo kako IZGUBIVME PROKLET TREZEGE i MOTNERO:uvo:

Манчестер Ј.-Порто 1:1 кога при резултат 1-0 за Јунајтед, не беше признаен регуларен гол за мојот тим а потоа во 90-та минута од натпреварот Порто постигна гол и судијата Иванов и неговите помошници го направија Жозе Мурињо голем тренер:tapp:
Да ,исто и мене.Јас веќе си прославував пласман во 1/4 финале,кога...знаете што се случи :tapp:

Челзи: Последните 6-7 натпревари, финалето на ЛШ, 1/2 на ЛШ со Ливерпул пред некоја година, (уствари то е благодарение на Љубош Микел ама ќе го вбројам овде), со Виган дома минатата сезона... Не можам да изберам ниеден, катастрофа до катастрофа. :toe:

Ливерпул 4 - 2 Арсенал (Лига на шампиони 2008 год.)
А тука е и финалето лига на шампиони во 2006 год Арсенал-Барса 1:2

Стамбол 2005,таа вечер ми се скратија 20 години ефективна живеачка,кога ке ми текне стскам вилици од мака.

Ливерпул 4 - 2 Арсенал (Лига на шампиони 2008 год.)
А тука е и финалето лига на шампиони во 2006 год Арсенал-Барса 1:2

Со овие два натпревари неможев се помирам,а особено со Ливерпул кога судијте ни го одземаа понатамошното учество во Л.Ш

roma vs liverpul 1984god. - finale C.L. (normalno ne sum ja gledal no taa utakmica e najnesrekna na penali izgubi roma):toe:

Финале на ЛШ минатата сезона 2007/2008

Челси - Манчестер :nesvest:

кога Манчестер изгуби од Бенфика и заврши 4та на табела во групата од ЛШ
Само кога ќе се сетам:ija:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom