Најлуди нешта што сте сакале да ги направите?

• Креатор на темата Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување Време на започнување
M

makedon^

Гостин
Ае почнете. Да си кажам и засебе, најлудо досеа шо сум имал на ум со другари во школо на сред час да одиме да зејме за пиење ракија и да напрајме салата и то на клупите пред професорот пошто беше глуп. За жал не успеа планот ради немукает :S то ми текна сеа, а сигурно има и полуди

имаше трафики под мојот џам, и додека стоеја сакав да одам по нив:baeh:

хмм па сега за сега е банџи џампинг...али у прва прилика шо ке ми се отворе дефинитивно ке ја искористам...

со другарка бевме во криза за пари и сакавме од икона да земиме :pos: ама почна многу луѓе да се шетаат >.<

Da plivam so ajkuli i da go spasam svetot vo poslednata sekunda ..

Да скокам Банџи, ако имам можност верувам би ја искористила. Но сега за сега уште не ми е остварена, така што тоа е најлудата работа што сакам да ја направам.

Da nacrtam grafit na policiskata stanica:uvo:

so drugarite sakavme da ja ckrtame so pips kolata na eden moj komsija no planot propadna

Хммм... Има многу:) Но еве ќе го спомнам моментот кога сакав да ги прочепкам струјомерите во подрум за да видам дали можам да ја исклучам струјата во цела зграда:) Среќа не пробав:)

Направивме колачи со канабис и сакавме да ги дадеме на наставничката ама додека стигнаа до училиштето ние ги изедовме колачите..Инаку ова е видено од еден филм..

Кога сакав да плукам пред Џандар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom