Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Necrophilia напиша:
да, ама не секаков човек, знаеш си има тарифи. Пример ако сакаш Бранко да го убијам може и за без пари хахаххаа...
не, па тоа се интересирав уствари... да знам кај кој да се обратам ако некој сакам да го нема -))) поздрафинела и нека бидат спремни беретите и црната стрела во секој момент -)))

sve bi napravil za pari sto i da mu tekne na onoj sto gi dava :D

ice dmx напиша:

за 8000 денари да се ебеш со црнец болен од ебола?

би направил многу работи за пари само не би се ебел за пари.....

DBG напиша:
би направил многу работи за пари само не би се ебел за пари.....

не би се ебел за 200 евра ниту со Кармен Електра?

Па што знам нека даде понуда некој еве гледам necrophilia дава понуди ќе видам.

па напрајте си сами понуда пример како мене!

Necrophilia напиша:
за пари најлуда работа?
па зависи за колку пари...

пример ако е за 100 денари не би правел ништо, ако е за 100 евра може да трчам по населби ко будала да се дерам, за 300 евра дури и би тепал трчајки и дерејки се.. за 1000 евра можеби и гол ке трчам и ке тепам и ке викам, за 10.000 евра може и да убијам човек.

ice dmx напиша:
Би ја оставил својата мајка за 100 денари?...
just kidding
Епа за два-три милиони евра би се воздржал првиот секс да го имам кога ќе се оженам:vozbud:
П.С.Некро,за 10 000 долари да убиам некој?
ed.gif
Јас би убил,да,само ако ми дадат доволно богатство за да бидам обезбеден со се што ми треба,и уживајќи во парите да си го поминам мизерниот живот кај шо ќе ме трчка полицијата

спајдер, откога ќе ја елиминираш метата, ќе си уплатиш за во мескико и ќе си ја пееш:неможе нам нико ништа! -)))
тоб ствар..
еве еден предлог.. кој и за колку пари би поминал гол, со одење, од едниот до другиот крај на кејот, кај кафиќите?

Necrophilia напиша:
па напрајте си сами понуда пример како мене!

епа и јас ќе бидам рекетар/убиец конкуренција ќе ти бидам :) ама поефтин од тебе ќе бидам сеа ценовник ќе праам

менување личен опис 100 евра
кршење ребра, нос и рака/нога трите за 200 евра(рака/нога по ваш избор)
киднапирање 500 евра
убиство па што знам зависи шо чоек еве овие од џетсетот поскапо би ги наплаќал ама тука негде цената околу 4000-5000 евра.

дискереција гарантирана...

контакт по пп :)

kpbKENGUR напиша:
спајдер, откога ќе ја елиминираш метата, ќе си уплатиш за во мескико и ќе си ја пееш:неможе нам нико ништа! -)))
тоб ствар..
еве еден предлог.. кој и за колку пари би поминал гол, со одење, од едниот до другиот крај на кејот, кај кафиќите?
10 000 евра,скап сум мамата...ретки се појавите како мене :pos: :pos:

денес разбрав некое чупе(девојче) 16 години 17000 евра заработило ејјјјј!!!!! што прави ''младината''

е тоа прават грците :) после дефицит во економската размена имало како да не, чисти шпекулации

СпаЈдеР напиша:
П.С.Некро,за 10 000 долари да убиам некој?
ed.gif
Јас би убил,да,само ако ми дадат доволно богатство за да бидам обезбеден со се што ми треба,и уживајќи во парите да си го поминам мизерниот живот кај шо ќе ме трчка полицијата

имаш ли претстава колку се 10.000 евра?

Јас за помалце од 300 евра можам да најдам човек што би убил било кого за тие пари.:toe: мислам јеби га у чаир живеам, ако не си знаел.

Necrophilia напиша:
имаш ли претстава колку се 10.000 евра?

Јас за помалце од 300 евра можам да најдам човек што би убил било кого за тие пари.:toe: мислам јеби га у чаир живеам, ако не си знаел.
Да,да...имам претстава...мислам знам дека се многу 10 000 евра ама за да извршам убиство и не се толку многу колку шо изгледаат

П.С.За тоа кај живееш нема врска,и во гевгелија,и во скопје,и во прилеп и секаде во светот ќе најдеш луѓе што за мали пари би убиле некој:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom