Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
kpbKENGUR напиша:
јас би отишол. ем пат со авионче, ем до германија, и назад -) и кога ќе дојдам, побогат за 1 мил! тоБ
друго.. па шознам.. и до шпанија би тркнал -))) друго, сега не ми текиња
епа сеа, нема да ти се баш 1 милионче, ама ќе се некаде 999 000. :)

ednas ma -15 igrav basket po kratki i toa za bez pari zoso mi bese zesko:pos: a drugo ne bi naprail :)

за пари најлуда работа?
па зависи за колку пари...

пример ако е за 100 денари не би правел ништо, ако е за 100 евра може да трчам по населби ко будала да се дерам, за 300 евра дури и би тепал трчајки и дерејки се.. за 1000 евра можеби и гол ке трчам и ке тепам и ке викам, за 10.000 евра може и да убијам човек.

vodkamixx напиша:
Хм... за пари :)
Абе за безпари сум шетал по боксерици по улица. :pos:

И јас слично.. пред некоја година, со крпа околу врат, од базен (овој тука кај нас :)).

А што би направил.. не знам, не сум многу креативен. Да добијам некоја понуда, па да размислам.. :)

Necrophilia напиша:
за пари најлуда работа?
па зависи за колку пари...

пример ако е за 100 денари не би правел ништо, ако е за 100 евра може да трчам по населби ко будала да се дерам, за 300 евра дури и би тепал трчајки и дерејки се.. за 1000 евра можеби и гол ке трчам и ке тепам и ке викам, за 10.000 евра може и да убијам човек.
:wtf:стварно?!!??! не, НАЈИСКРЕНО!?!?!? НЕ СЕ ЗАЕБААМ?!?!!?

Дајте понуда па ќе размислам дали ќе ја направам!

Најлуда работа?

Па на одмор, за 50 денари јас и другарками влеговме у езеро навечер цели облечени... Се исплати, ни се засвига, другите гледаа, гледаа и почнаа еден по еден и тие... :pos:

ијааа еФтини сте вие со другарка ти бе! ја ви давам по 200 денари да земете цревото кај мене пред зграда и да се прскате... можеби и ќе ви се приклучам.. за гага -))))
ах, да... и предлог за бушавиот... годинава за 1ви април се џитна венѕеро! ја ти давам 500 денари следната година на 2-2 да се џапнеш -))), бива? правиме бизнис? ем пак до ох ќе скокнеме -)))

Off topic malce: Mene ednas mi nudea 50 evra za da kutam 10 minuti hahahahhahahahhaha :D Ali se predomisli deckoto ne mu se davaa tolku pari za toa.. Bolje mp3ceto na usi pa nema da me slusa ke si melam na prazno :D

A inace za pari bi kradela, bi dilala.. Sfe osfen da se sitkam sebesi :D:D:D:D

kpbKENGUR напиша:
ијааа еФтини сте вие со другарка ти бе! ја ви давам по 200 денари да земете цревото кај мене пред зграда и да се прскате... можеби и ќе ви се приклучам.. за гага -))))
ах, да... и предлог за бушавиот... годинава за 1ви април се џитна венѕеро! ја ти давам 500 денари следната година на 2-2 да се џапнеш -))), бива? правиме бизнис? ем пак до ох ќе скокнеме -)))
хаха, абе дај им по 500, па нека се прскаат по маички, е тогаш е да се приклучиш, како што гледав на D:SF ( германската ) натпревар сличен на овој предлог, да замалиш од смеење. :pos::pos2:

ccc..sve materijalisti be wow!!
jas ako sakam nesto da napraam ke go apravam i bez pari nikoas ne se potcenuvam da praam neso za obicna hartija sto vredi!

Абе лето, друштво забава, намавме шо да правиме, и ај венsеро...
А за то за пред зграда, ке се договориме некоја следна прилика :icon_lol:
хаха, абе дај им по 500, па нека се прскаат по маички, е тогаш е да се приклучиш, како што гледав на D:SF ( германската ) натпревар сличен на овој предлог, да замалиш од смеење.
Полека со оф топик постовите, еден кажа и другиве капаче да стават!:helou:

Би јадел љуто за 1000денари =))))))
А БИДЕЈКИ МРАЗАМ ДА ЈАДАМ ЉУТО :zlo: било што тогаш не ја правам таа луда работа. :vozbud:

ПрИтИ_гРл напиша:
Абе лето, друштво забава, намавме шо да правиме, и ај венsеро...
А за то за пред зграда, ке се договориме некоја следна прилика :icon_lol::helou:
јас разбирам за преку лето, и јас сум го направил тоа -)) тоБ е! него немора кај мене пред зграда, може да се собереме форумџии и форумџики и кај овер у викендица(леле ама се наканив еј со уште 100 луѓе!!!!), ама да се потстопли и сите со купаЌи!!!

kpbKENGUR напиша:
:wtf:стварно?!!??! не, НАЈИСКРЕНО!?!?!? НЕ СЕ ЗАЕБААМ?!?!!?

да, ама не секаков човек, знаеш си има тарифи. Пример ако сакаш Бранко да го убијам може и за без пари хахаххаа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom