Најголеми фудбалери-предавници

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Епа како Барселона го нападија како 19 годишно момче Венгер му понуди договор направи го играчиште овој неблагодарник се врати кај оние што му удрија клоцата пред некоја година
are u serious?

Прашање на време беше кога Цеск ќе се врати во Барса. Не гледам предавство тука, ништо изненадно.

Харгривс го спомнавте? :D Ја лично не го сметам за предавник, али каква фама се крена околу него, страшно.

И, не ти изгледа предавничка изјавава? :D

Овен сега може и провоцира малку, можеби и малку повеќе, но тоа е веќе резултат на меѓусебно препукување меѓу него и навивачите на Ливерпул..што требаше да направи Овен за да не го гледаат како "предавник" да игра во Вест Бромвич? Секој сака да биде дел од врвот, сигурен сум дека доколку и Челзи му понудел да игра за нив ќе прифател. Муабетот ми беше дека кога играчот ќе смени повеќе клубови јасно е дека се изгубила лојалноста кон матичниот клуб па на крајот и не е ништо страшно ако заигра за некој нивни ривал..

Ај кажи ти како е ако не е така ?
pa kazuvas deka arsenal go zel koga ovoj bil 19 godisen posto bil napadnat od barselona, a vistnata e drugo, duri i fanovite na arsenal ja znaat, ne znam od kade ti e ova tebe. pamtam mnogu dobro, togas bese 16 godisen i nemase profesionalen dogovor so barsa (vo toa vreme vo barsa dojde ronaldinho i eden mlad igrac od sporting, quaresma), pa venger go iskoristi toa i im go ukrade pred nos, zatoa barsa se dogovori so arsenal da ne go prijavi slucajot vo fifa i go dobi giovani van bronckhorst bez pari od arsenal kak del od toj "transfer". cesc znaese deka o barsa nema da uspee pred se poradi golemiot fond na igraci vo sredniot red, i toa kvalitetni, i znaese deka arsenal e ekipa koja im dava prednost na mladite, zatoa si otide, covekot uspea i se vrati tamu kajs sto pripagja, vo negovito dom, kade gledas tuka predavstvo, da ne se arsenal i barca nekoi si luti rivali?

pa kazuvas deka arsenal go zel koga ovoj bil 19 godisen posto bil napadnat od barselona, a vistnata e drugo, duri i fanovite na arsenal ja znaat, ne znam od kade ti e ova tebe. pamtam mnogu dobro, togas bese 16 godisen i nemase profesionalen dogovor so barsa (vo toa vreme vo barsa dojde ronaldinho i eden mlad igrac od sporting, quaresma), pa venger go iskoristi toa i im go ukrade pred nos, zatoa barsa se dogovori so arsenal da ne go prijavi slucajot vo fifa i go dobi giovani van bronckhorst bez pari od arsenal kak del od toj "transfer". cesc znaese deka o barsa nema da uspee pred se poradi golemiot fond na igraci vo sredniot red, i toa kvalitetni, i znaese deka arsenal e ekipa koja im dava prednost na mladite, zatoa si otide, covekot uspea i se vrati tamu kajs sto pripagja, vo negovito dom, kade gledas tuka predavstvo, da ne se arsenal i barca nekoi si luti rivali?
Не се ривали ама многу јаки играчи им земаат во последно време почнувајќи од Овермарс па до Цеск .Иначе не го сметам за толку голем предавник Цеск како што се Фиго, Савиола и компанија само зборот ми беше дека Венгер го направи голем играл и капитен на 23 години, а овој плачеше по Барса и сега и си замина на крај

Им земаат!?!?
Марк Овермарс, Арсенал -> Барселона, 40.6 милиони евра
Цеск Фабрегас, Арсенал во Барселона, 34(+5) милиони евра

Барселона ги зема или Арсенал ги зема младите играчи од школата на Барселона за без пари? Фабрегас, Мерида, од денеска и син му на Лапорта(екс-претседателот на Барселона). Артета кој денеска е замена за Фабрегас во Арсенал, е земен по истиот начин од Ла Масија.
Нема врска, забегавме многу од темата.

ОН:
Пак ќе го повторам моето:
фиго
Кембел
Стојкович
можеби и Ешли Кол

ги има уште многу, овие ми текнуваат во моментот.

Харгривс го спомнавте? :D Ја лично не го сметам за предавник, али каква фама се крена околу него, страшно.
Јас го спомнувам, срам да му е !! И коа си отиде го бранев но со денешната изјава тотално веќе играчот за мене не постој. Нека се засрами...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom