Цифрите ама ги кажувате ала да ви е 300 000км,500 000км и до 1.000.000км ке стигнете

......
Јас би ви предложил нешто,може?Да се јавите во фабриката да им кажете кои километри ги имате поминато,па можеби ке ви ја откупат за во музеј,а вие ке си добиете назад ново возило,а?Убава идеја,нели?
Само знаете што?Дали сте вие 103 92% сигурни дека сте ги купиле вашите возила со таа километража и дека моторите не се воопшто отварани?Или сте големи мајстори па имате познавање дали моторот има правено ремонт или не?
Моето "ниско познавање"околу автомобилите вели дека освен Мерцедес кој е долги години докажан во пракса дека може да направи и повеке од 500.000км без ремонт,останатите возила се под голем знак прашалник.......
Најголемиот проблем кај нас е и кога ке издише моторот,ние продолжуваме да го возиме.Да во таква состојба со 40 на саат ке оди.Проблемот е за повеке,нели?
Имаше во старо маало,бидејки сум израснат во махеничарско маало на вујко мој другар негов.Со 101 имаше направено преку 200.000км,ама Водно едвај во втора

........
За мене најголема километража е онаа кога ке приметиш дека веке моторот нема сила да влече.......
Но ако се лажете мегу себе,ок јас само ке читам и ке се смеам