Најглупите прашања...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Седиш со некој на кафе, и го прашуваш ....... шо праиш?

Многу се нервирам вака кога ќе ме праша некој!

ШО ШО ПРААМ!!! ЕВЕ НА КАФЕ СУМ СО ТЕБЕ ЕБАТЕ!!!!!! ШО МОЖЕ ДА ПРААМ!!!!!!

lol

Sekogas koga ke si dojdev od skolo majka mi ili tatko mi obavezno me prasuvaa "TE PRASAA NESO ILI SE SKRI POD KLUPA?" Auffffffffff kolku me nervira toa prasanjeeee.

низ улица ко ќе сретниш некој и прашва "кај си бе?"; "шо прајш бе?" божем не ме гледаш. И она глупо "да?!" кога ќе се изназбораш а тој појма нема шо си зборал
...

одам по пат, и ме застанува некој, и ме прашува кај одиш?
Шо к*р го боли кај одам?

Aleee напиша:
одам по пат, и ме застанува некој, и ме прашува кај одиш?
Шо к*р го боли кај одам?
da mnogu go mrzam toa

се врти муабет у друштво со брат ми и јас дека сме браќа и оп еден кога тресна едно зелено прашање : вие двајца сте роднини:tapp:

1.Кд ке уциш
2.До кд ке спиеш
3.И што ке се пофалиш
Овие су според мене 3 најглупи прашања

Najglupavoto prasanje sto nekoj moze da mi go postavi e "Sto ima novo?" ili "Sto ke se pofalis?" E stvarno ne znam sto bi odgovorila na ova, a uste potesko mi e koga mi go postavuva nekoja licnost so koja se nemam videno EDEN CEL DEN! Svastaaaa!!!

*еј кај си бе? -еве бе
*со праиш бе? -еве бе
*како е? -добро бе
-а ти, како е? -еве бе........и ова треае, нали овај...

najglupavoto prasanje sto mene mi go imaat postaveno e "ti zensko si taka" ne masko sum ama sakam da se oblekuvam i da zboram kako zensko,a da i gradite mi se lazni":tapp:"
inaku licnosta sto me prasa me znae 5-6 meseci,ne znaev dali da se navredam ili da se umram od smeenje:pos2:
a najmnogu me nervira:ej mi se javi xxxx
-da?i kaj e?
-pa vo xxx e?
-epa aj da ideme
-ajde
-A TI?DOAGAS?
-ne dojdov do tuka da te ispratam,moite ne me pustaat ponatamu da idam....:toe:

низ улица ко ќе сретниш некој и прашва "кај си бе?"; "шо прајш бе?" божем не ме гледаш. И она глупо "да?!" кога ќе се изназбораш а тој појма нема шо си зборал
...
Ej toa Da epten mi e film :D Taka u Vulkan ednas mi se desi :D Ja mrtva pijana, i edna drugarka doaga i zbori neso raskazue raskazue i ja ja gleam belo u eden moment i samo: Da? I fati da pripaga od smeenje i me treznese posle cela vecer :D

Ej ova ne e bas glupo prasanje ama taka neso. Potocno e ama ne so losa namera. Spiese kaj mene decko mi i majka mi da me budi u 7 zs sum u skolo ali on se razbudil odma zs se budi bas na sekoj sum.. I sea aj on da me razbudi. I me budi i pocnue da mi raskazue sto planira da prajme denta deka ke me cekal od skolo da se vratam i bla bla bla. A ja pak na pernica i uste u poluson i zavrsuva on so monologot i mi vika: Ok? I ja samo digam glava i onaka: A? Sho?
A prethodno 20 min muabet si praese :pos2: Definitivno najsupacko i najbolno prasanje do sea :D Ali jbg zivot :D

Шо прајш бе кај си?

најглупо прашање е така ради реда.

хаха прееска колку сум се смеела.ме сретнува еден другар ми вика :каде бе? му викам:ништо! лол умрев

naj glupo prasanje e ubedlivo koa nekoj so te mrazi za da ti naprai lice ke ti rece kaj si so ima novo dobar li si kako zivotot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom