Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Не мом да проверам... не знам з'ш ама гледам на сајтот сте ги тргнале ERP LOT10 Reports на пола од моделите :D
Nemom da razberam kako ne si go videl ERP LOT10 Reports
Vidi na Prilep Klimatизација moze ima ERP LOT10

Последно уредено:
Nemom da razberam kako ne si go videl ERP LOT10 Reports
Vidi na Prilep Klimatизација moze ima ERP LOT10

По одговоров капирам дека и во овој модел имаат туѓ компресор ставено... како во S Nordik моделот што испадна xD

Башка гледам вика носи компресор модел GSD098XKUA7JL6B за што google ми вика е на HIGHLY, really?

Screenshot 2024-10-22 at 23.02.43.png
Што бидна со GREE Landa compressor?

Очекувано е да криете документации за ваквите моделчиња :D

I na drugiot forum "Slucajno" istitiov post se pojavil, tamu kako Riku si go pisal...sea Roki ili Niki komu ide :)
Clipboard_10-04-2026_01.jpg
Za cena za montaza ovde na forumov si se se izjasnil kolku ti e cenata, pisi im i na drugiot forum :D
Montiram za eftino.jpg
Montiras za 5000ki, za demontaza uste 50evrejki masala ceni....a vakumerka imas? firma imas ? Podrska imas ? Koga ke te baraat ne great klimite kaj da te baraat? :)
Isti post na 2 foruma ja bi rekol deka si 100% prodavac, verovatno i monter za nekoj od marketive....ama deka razbiras nesto nerazbiras
I so toj tip Finti kao sto mislite za klimive a defakto sam si reklamiras nesto sto prodavas ovde nema dolgo da pomines...toa za u baram majstor moze da si pustas sekoj den postovi za dopolna na freon kolku kosta? i za cistenje klimi cena :D
Demontaz Price.jpg

Последно уредено:

е што има да се каже кинеска клима како и секоја друга од таму, ако не се потресуваш многу многу со нејзе ја: купуваш, монтираш, влучуваш и ич QR не те боли што пишува на пластиката
ако се погоди ќе работи уште некоја година плус од гаранцијата ако не тоа е тоа
I na drugiot forum "Slucajno" istitiov post se pojavil, tamu kako Riku si go pisal...sea Roki ili Niki komu ide :)
Прегледај го приврзокот 488531
Za cena za montaza ovde na forumov si se se izjasnil kolku ti e cenata, pisi im i na drugiot forum :D
Прегледај го приврзокот 488532
Montiras za 5000ki, za demontaza uste 50evrejki masala ceni....a vakumerka imas? firma imas ? Podrska imas ? Koga ke te baraat ne great klimite kaj da te baraat? :)
Isti post na 2 foruma ja bi rekol deka si 100% prodavac, verovatno i monter za nekoj od marketive....ama deka razbiras nesto nerazbiras
I so toj tip Finti kao sto mislite za klimive a defakto sam si reklamiras nesto sto prodavas ovde nema dolgo da pomines...toa za u baram majstor moze da si pustas sekoj den postovi za dopolna na freon kolku kosta? i za cistenje klimi cena :D
Прегледај го приврзокот 488533
е вака се ништи конкуренцијата во старт остро и дирекно да не му текне и на некој друг да ти брца во џеб, и на крај па и погрешен бренд се дрзнал да рекламира монтира де

Прегледај го приврзокот 488531
Прегледај го приврзокот 488532
Прегледај го приврзокот 488533
Го видов попустот на сликата и баш од таму ја презедов, пошто немам профил таму. Затоа и прашав тука. Midea на попуст има добра цена, а јас моментално барам нова клима и ми влегува во буџетот, бидејќи Aeri во моментов ми е поскап. Ако ја има некој, нека сподели, толку е едноставно.
Извини што ти ја расипав темата со клима што не е на твојата листа за продажба: Gree #10 и одново Mitsubishi. Штета што ги продавате, бидејќи искрено мислам дека повеќе ќе изгубат отколку што ќе добијат, исто како што беше случајот со Gree.
Инаку, не сум мајстор за клими. Единственото „стручно“ што го правам е сам да си ги чистам климите дома. Значи, далеку сум од тоа да делам лекции кој модел е најдобар.
Ајде веќе нека ја затворат темава, пошто очигледно секое прашање за друга клима освен Gree се доживува како напад врз брендот. На крај ќе испадне дека не бараме клима, туку прво треба да поднесеме барање за одобрение кој бренд смееме да го постираме тука.
Ако веќе темата е само за Gree, слободно ставете наслов: „Gree или ништо“ и да не се мачиме ние останатите.

Back
На врв Bottom