Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
A zosto da stava multi i da gubi konfor + konzolni.Neki coekot da mu duva ,si saka konfor,i na istoto mesto kade ke stavi konzolni ke si dogradi radijatori.Odlicen konfor,bez da go duva promaja ko nas so inveretive.:)
затоа што они не ги продаваат во моментов, ако ги стават на продажба и тоа ќе може да помине како предлог и решение, сега само мулти е опција за да му се земат пари на пациентот.

Ми треба искуство за подно греење и обичен паркет, имам опција да клам паркет за беспари или да купам паркет/таркет. Некој ми викет дека битен бил лепакот да е двокомпонентен и паркетот да не е над 10 милиметри дебелина (мојот е 8 милиметри) па ми треба искуство или мислење дали обичниот паркет со тек на годините и промена на температурата би се собрал/искривил итн, или пак стварно лепакот е најбитната ствар.
Плочка ми е накако последна опција иако знам дека е за нијанса поекономична и подобар спроводник.

Ми треба искуство за подно греење и обичен паркет, имам опција да клам паркет за беспари или да купам паркет/таркет. Некој ми викет дека битен бил лепакот да е двокомпонентен и паркетот да не е над 10 милиметри дебелина (мојот е 8 милиметри) па ми треба искуство или мислење дали обичниот паркет со тек на годините и промена на температурата би се собрал/искривил итн, или пак стварно лепакот е најбитната ствар.
Плочка ми е накако последна опција иако знам дека е за нијанса поекономична и подобар спроводник.
Nikako parket, toa e izolator, plus e drvo , materijal sto raboti. Lepakot nema vrska so sprovodlivosta, muabet samo.
Ili tarket za podno ili plocka. Podobro plocka.

Baram mislenje za gree g-time,gree clivia,gree ayri pro koj ima podobra modulacija i potivka nadvoresna i vnatresna edinica.Ke zagreva 28kw dell od dobro izoliran prostorija dodeka vo drugiot del od barakata koristam gree amber nordi 3.5kw koj grejam 50kw

Preporaka za 3.5kw klima
Gree Airy pro
Gree g-time
Gree clivia
Koja klima od navedenite e najdobra
za greenje i ladenje.
Najdobra modulacija , najtivka
nadvoresna i vnatresna edinica.
Prostorija za 28 kvadrati dobro izolirana 10 stiropor i PVC prozori.
Drugiot del od barakata imam
Gree amber nordic 3.5 i zagrevam
50 kvadrati od barakata.

Preporaka za 3.5kw klima
Gree Airy pro
Gree g-time
Gree clivia
Koja klima od navedenite e najdobra
za greenje i ladenje.
Najdobra modulacija , najtivka
nadvoresna i vnatresna edinica.
Prostorija za 28 kvadrati dobro izolirana 10 stiropor i PVC prozori.
Drugiot del od barakata imam
Gree amber nordic 3.5 i zagrevam
50 kvadrati od barakata.
Gree Airy Pro

Back
На врв Bottom