S
StormRage
Гостин
И уште едно непреспано утро и се сетив дека некој лани ми ја собра темата што ја отворам... 3-4 години...
небитно
Иначе, темава е за најдобри албуми за 2013 според вас јас имам една добра листа тука:
Sadistik- Flowers For My Father
искрено би го напишал како број еден, али дефинитивно предобар албум, Sadistik избива со лирика ко секогаш.
Tech N9ne- Something Else
Течов знае да распука ко секогаш, има нешо чат пат утнато али си вози истото човеков, па заслужува место тука.
Frenkie- Troyanac френк да тенк крши кичми низ албумов, т.е. ова е нова френки верзија, сепак добар
има уште нешто од рапоф, али да не го тупам многу, нека останат овие.
Персонално, под број 2 ај така нека е :
I Am Legion- I Am Legion:
Noisia+ Foreign Beggars и се е јасно натака, дефинитивно иновација од албум.
Black Sun Empire- From The Shadows ... колку време само го вртев ова само и сам не знам.
Drumsound & Bassline Smith- Wall Of Sound добри се, дообри
би требало во овие уште некој да има, ама толку развртив годинава.
Editors- The Weight Of Your Love.
Иако најмногу слушани за годинава ми се артисти од кои едниот е умрен пред 2 години а другиот нема ништо ново
па народе пукајте
небитно

Иначе, темава е за најдобри албуми за 2013 според вас јас имам една добра листа тука:
Sadistik- Flowers For My Father
искрено би го напишал како број еден, али дефинитивно предобар албум, Sadistik избива со лирика ко секогаш.
Tech N9ne- Something Else
Течов знае да распука ко секогаш, има нешо чат пат утнато али си вози истото човеков, па заслужува место тука.
Frenkie- Troyanac френк да тенк крши кичми низ албумов, т.е. ова е нова френки верзија, сепак добар

има уште нешто од рапоф, али да не го тупам многу, нека останат овие.
Персонално, под број 2 ај така нека е :
I Am Legion- I Am Legion:
Noisia+ Foreign Beggars и се е јасно натака, дефинитивно иновација од албум.
Black Sun Empire- From The Shadows ... колку време само го вртев ова само и сам не знам.
Drumsound & Bassline Smith- Wall Of Sound добри се, дообри

би требало во овие уште некој да има, ама толку развртив годинава.
Editors- The Weight Of Your Love.
Иако најмногу слушани за годинава ми се артисти од кои едниот е умрен пред 2 години а другиот нема ништо ново

па народе пукајте