Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Rest of the Automobile Industry: Are you even trying?
хаха болдот - ЅВЕР... се приваќа скала 55ка од 89та со атестиран плин? ко мојава на пример...за средната класа на луѓе најдобар избор според мене би бил Опел,за сите со екстра пари БМВ,за нас копуците Југо Темпо 55ка со атестиран плин 89 година![]()
vo srce alfata ., a so razunot ford koj e konstanten i so kvalitet i so dizajn ., vo ovaa kriza edna edinstvena marka na avtomobili koja vo sad ne ja subvencionirashe obama .,
a inaku po defolt sekoj nov avtomobil e najdobar .........taka kazhal prviot ford henri koga go prashale koj e najdobar avtomobil![]()
Се што е германско е најдобро!![]()
а да кажеше зашо така мислиш? - ја па мислам се што е јапонско икорејско е двапати подобро од германското.. И сеа шо праиме ?
ало дечко... темава е најдобар автомобил ама прочитај го првиот пост барем. не да се леташ одма БУГАТИ.. знаеме дека ова е јака марка и мекларен и астон мартин и пагани и така натака.. ама пишува во темата ЗА ОБИЧНИ РАБОТНИЦИ да не речам за луѓе од средна класа!
ало дечко... темава е најдобар автомобил ама прочитај го првиот пост барем. не да се леташ одма БУГАТИ.. знаеме дека ова е јака марка и мекларен и астон мартин и пагани и така натака.. ама пишува во темата ЗА ОБИЧНИ РАБОТНИЦИ да не речам за луѓе од средна класа!
П.С информиран си што се треба да исполчнуваш услови за да купиш бугати???
Гледам пак другите имаат многу реално побарување. BMW и ауди од по само 30000-40000 илјади евра. Џабе сите скокаат може се најдобри ама кај нас ретко кој може пежо да си дозволи а камо пак ауди.![]()
кај нас за наши стандарди 30 000 40 000 евра се многу - не викам не ама види од словенија па нагоре со нивни стандарди шо се вози.. за нив 30 000 40 000 и не се баш многу пари за добар автомобил НЕЛИ?Гледам пак другите имаат многу реално побарување. BMW и ауди од по само 30000-40000 илјади евра. Џабе сите скокаат може се најдобри ама кај нас ретко кој може пежо да си дозволи а камо пак ауди.![]()
изгледа па не прочита па ке се самоцитирам и ке ти ст авам поголем болд да прочиташ.. читај доле!Епа купи корејско ако сакаш.![]()
а да кажеше зашо така мислиш? - ја па мислам се што е јапонско икорејско е двапати подобро од германското.. И сеа шо праиме ?
Нема врска сите сакаме такви коли ама сме далеку од реалноста. Треба да бидеме пореални за да не се разочараме инаку кој не сака некоја од овие коли BMW и Мерцедес се најдобри според мене ама кога знам колку се скапи не си фантазирам.кај нас за наши стандарди 30 000 40 000 евра се многу - не викам не ама види од словенија па нагоре со нивни стандарди шо се вози.. за нив 30 000 40 000 и не се баш многу пари за добар автомобил НЕЛИ?
се надевам сега ти с ејасни некои работи.
Да барам туторијал како да го кроистиш одговори копчето?Нема врска сите сакаме такви коли ама сме далеку од реалноста. Треба да бидеме пореални за да не се разочараме инаку кој не сака некоја од овие коли BMW и Мерцедес се најдобри според мене ама кога знам колку се скапи не си фантазирам.![]()
Нема врска сите сакаме такви коли ама сме далеку од реалноста. Треба да бидеме пореални за да не се разочараме инаку кој не сака некоја од овие коли BMW и Мерцедес се најдобри според мене ама кога знам колку се скапи не си фантазирам.
Да барам туторијал како да го кроистиш одговори копчето?
Трет пост ти средувам пошо ти е се напишано во цитираниот дел, и изгледа некако вака...
ЛОЛ хаха јас и објаснував како да цитира ама незнам шо праи погрешно. ми вика можда пошо повеќе луѓе цитирам и тоа горе го бришам.... откажи се од средување брат.. ке имаш многу работаДа барам туторијал како да го кроистиш одговори копчето?
Трет пост ти средувам пошо ти е се напишано во цитираниот дел, и изгледа некако вака...
Гледам пак другите имаат многу реално побарување. BMW и ауди од по само 30000-40000 илјади евра. Џабе сите скокаат може се најдобри ама кај нас ретко кој може пежо да си дозволи а камо пак ауди.![]()