Waffen ss
[Finest Сasual Dating Authentic Damsels]
еве некој си дечко се потрудил да ни објасни малку
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izgradeni se 15 Ka52, no dosega kolku sto znam, ne ucestvuvale vo voen sudir.До сега се направени 4 (четри) хелихоптери Ка52 и веќе се најдобри на свет?? па ај во кои тоа војни го докажаа тоа?
--- надополнето: Oct 2, 2011 6:18 PM ---Od kade znaes deka e najdobar koga uste ne e ni pusten na proizvodstvena lenta?
Мислам турција порача 51 хеликоптер.Od kade znaes deka e najdobar koga uste ne e ni pusten na proizvodstvena lenta?
Moze da poraca i milion helikopteri, no helikopterot moze i da ne go zavrsi procesot na razvoj. Sto ako helikopterot bide totalno promasuvajne?--- надополнето: Oct 2, 2011 6:18 PM ---
Мислам турција порача 51 хеликоптер.
Ќе покаже времето.Moze da poraca i milion helikopteri, no helikopterot moze i da ne go zavrsi procesot na razvoj. Sto ako helikopterot bide totalno promasuvajne?
Uste ne izlezen, kapa mu skroivte...
kaj mudzahedinite poznata kako krilasti gjavolеве некој си дечко се потрудил да ни објасни малку
До сега се направени 4 (четри) хелихоптери Ка52 и веќе се најдобри на свет?? па ај во кои тоа војни го докажаа тоа?
Тоа што не користат хеликоптери како што е Mi-24 е плод на различна стратегија и тактика кои што ги имаат девете армии. Во Авганистан се изгубени многу Mi-24, најголем проблем биле рачните ракетни фрлачи Стингер, а притоа освен пилоти гинеле и војници. Се разбира тоа ништо не докажува околу супериорноста на едниот или другиот, различни хеликоптери се.MI-24 se dokaza be i toa niz cel svet baska prednosta ja ima bidejki e prv helikopter koj bombardira a i paralelno za razlika od apache moze da nosi so sebe vojnici,specijalci medicinski tim.
Apache da bese tooolku superioren vojnicive ke bea zivi.
најголем проблем биле рачните ракетни фрлачи Стингер