Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување
nekoj dan mojt da go najt...
vlegvit tipac v pekara i vikat koj ja zima kiflata? i se javuva cacko jas ja zimav be! pa so ne go zima i kafeto, kafe i kifla bolje odi :smir:

Не знам дали ги има ама овие двете мене ми се закон:pos:

акција против наркоманија е најдобар според мене од долгометражните е

К-15 скечови

Здраво, сакам да ве прашам дали знаете каде можам да ги најдам тие 2-3 скечови од К-15 кога кажуваат Миле, Тошо и Цацко нешто за кампањата за учење на владата (ги дриблаат). Само памтам дека Цацко имаше перика и рече:..јас сум (незнам кој) и имам завршено четврто одделение...
Ги барав на YouTube ама не ги најдов :( ако знае некој дали ги има на YouTube или на некое друго место или ако ги има некој нека пише. Поздрав.

неможам да го најдам на јутуб оној коа цацко е човекојадец и сеа ги фака македонец русин и американец
и им вика ај сите или да пасете трева ова се шо е пред мене или платете 5 евра или копајте ја цела нива..
и американецов платил.. и си отишол..
русинов платил и он си отишол
и македонецов вика ај ја ке копам..и копа копа ама не може да издржи и цацко вика на женаму ајде марее котлето носи го
македонецов (тошо) вика не бе ја ке пасам трева..пасел пасел ама неможел повеке и цацко пак..марее котлето донеси го чорба прајме..и македонецов на крај вика.. НЕ БЕ НЕ ај ја ке си платам.. и му дал 5 евра и си отишол:pos2:

а исто и оној цацко пијаница и сеа на миле му се расипува автобусот и цацко доаѓа вика абе ја знам шо му е и миле му вика мрш бе таму пијаницо..
цацко пак мајсторе ја знам шо му е миле пак го брка .. и трет пат цацко доаѓа и вика абе мајсторе ја знам шо му е и миле вика епа ај бе кажи шо му е.
цацко "расипан е ":pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom