Најдобар шутер на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар шутер?

• Мајкл Џордан

Гласови: 100 30,8%
  • Џон Стоктон

Гласови: 12 3,7%
  • Лари Брд

Гласови: 46 14,2%
  • Арвидас Мацијаускас

Гласови: 13 4,0%
  • Предраг Стојаковиќ

Гласови: 39 12,0%
  • Кармело Ентони

Гласови: 7 2,2%
  • Коби Брајант

Гласови: 71 21,8%
  • Дражен Петровиќ

Гласови: 37 11,4%

• Вкупно гласачи
    325
  • Гласањето ќе се затвори: .

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Koj e najdobriot suter na site vreminja???
Spored mene e R.Miller a mozda i Drazen Petrovic!!!

Suter?

Carmelo Antony vo momentov...vo Nba

Luis Bulock vo Evropa...

Michael Jordan definitivno !

Mene mi e idol Jordan i mislam deka talent kako nego nema da ima 2 pati

Изборов на анкетава е ограничен и не држи вода. како може Реџи Милер да го ставате во најдобри шутери, он има дадено највеќе тројки но има и највеќеобиди. Кад се вистинските шутери на оваа листа јас на пример сметам дека Џон Стоктон е најдобриот шутер.

Но на анкетава гласав за Мајкл Џордан.

Изборов на анкетава е ограничен и не држи вода. како може Реџи Милер да го ставате во најдобри шутери, он има дадено највеќе тројки но има и највеќеобиди. Кад се вистинските шутери на оваа листа јас на пример сметам дека Џон Стоктон е најдобриот шутер.

Џон Стоктон - ЅВЕР!

Најдобар тандем што го имам воопшто видено во кошарка: Стоктон - Мелоун. Милијарди цепелини и асистирања еден на друг.

Vo pravo si burn!!!

AKO SMETATE DEKA E NEKOJ DRUG NAPISETE GO!!!IMA MNOGU DOBRI SUTERI STO NE GI NAPISAV.OVIE 5 SPORED MOE MISLENJE SE NAJDOBRI A AKO IMATE NEKOJ DRUG PISETE PA KE VIDIME....:cheeky1:

Aj i tuka ke pisam!!!
Po prvite dve kola vo NBA,debitantot ovaa sezona Durant go nadmina rekordot na Michael Jordan!!!
Po prvite dva natprevari vo debitantskata sezona Michael Jordan postignal 37 poeni(16 vo prviot i 21 vo vtoriot natprevar),dodeka Durant postigna 45 poeni(18 vo prviot i 27 vo vtoriot natprevar)!!!:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom