Најдобар рапер кај нас?

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар мак. рапер-група

• ЛЕГИЈАТА-Р.н.с

Гласови: 31 36,0%
  • Урбана Димензија-Тони Зен

Гласови: 19 22,1%
  • Единствена опција-Слаткар

Гласови: 8 9,3%
  • Пука Козметика

Гласови: 2 2,3%
  • САФ(легенди се сите)

Гласови: 20 23,3%
  • Нови пелиштарци(Били Ѕвер,НЗС...и др.)

Гласови: 6 7,0%

• Вкупно гласачи
    86
Статус
Затворена за нови мислења.
Да брат ама тие 5% се зверски...Порано слушав Метал, па народно и сеа рап...и највеке се филмам со рапот...
Тие 5 проценти дефинитивно не се во македонскиот рап.

U anketava treba da stojat:Green Out,Ago,Dudo,STR2,SAF(vekje stojat).....

Па што знам не сум многу по рапот ама онака од што знам САФ и РНС :) се едни од најдобрите кај нас.

Sekoja cest za tvojot komentar Devil-King! Braos!
Ne go vregjam Toni Zen samo, simpaticen mi e, a ima i daleku pobeter od nego....

Elvir Mekic-o, Maja S. Vrcak, Tamara, Fani na celo so Jovan Jovanov a.k.a JJ se vo film deka pravat RnB, kao nie gangsta, we roll together, sekoj so sekogo pesna, feat. feat. film.... svashta, koi bedotii....

ako go slusnam Vrcak uste ednas so toa... "tebe te znam kako sebesi sam...." ke se otrujam!!!

Ne deka ne sum patriot-ka, ama iako bugarskiot jazik e pateticno smeshen, imaat troa podobra rap scena od nashata. . . :toe:

Мислам дека најдобар е Аго(темната страна), ГелеК има некои интересни, потоа РнС па Слаткар итн итн...

а МАКЕДОНСКИ СИНОВИ дечките од Прилеп закон се Дејви и останатите а од овие од анкетава тони зен,саф
респект за дечките. ретко кој ги знае, а мн се добри. најдобра песна од нив: смрт за ....... (нека не се осеќа никој навреден :) )

Браво бе бачко ѕвер си. ЕминеМ не е македонец :)

респект за дечките. ретко кој ги знае, а мн се добри. најдобра песна од нив: смрт за ....... (нека не се осеќа никој навреден :) )

Браво бе бачко ѕвер си. ЕминеМ не е македонец :)

Ти мора да си некој експерт за музика :vozbud:

Така се ловат талентите како "компјутер, алишта, мобилен, облека и охрид" :)

Саф... тони зен е срање... би му забранил да „пее“ на главоњата...

Каде е Пистолеро во анкетава :nerv:

Една љубов Легија ЗАСЕКОГАШ
Мислам дека кажав се :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom