Најдобар напаѓач

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар напаѓач на денешницата?

• Тиери Анри

Гласови: 70 16,4%
  • Андреј Шевченко

Гласови: 23 5,4%
  • Алесандро Дел Пиеро

Гласови: 44 10,3%
  • Руд Ван Нистелрој

Гласови: 26 6,1%
  • Раул Гонзалес

Гласови: 13 3,0%
  • Дидие Дрогба

Гласови: 36 8,4%
  • Франческо Тоти

Гласови: 10 2,3%
  • Филипо Инзаги

Гласови: 17 4,0%
  • Вејн Руни

Гласови: 51 11,9%
  • Хавиер Савиола

Гласови: 2 0,5%
  • Ибрахимович

Гласови: 44 10,3%
  • Адриано

Гласови: 5 1,2%
  • Ето

Гласови: 50 11,7%
  • Роналдо

Гласови: 37 8,6%

• Вкупно гласачи
    428
Дел Пиеро , но и Раул не е за врлање:wink:

на темава и требит рестарт!
наново гласање со нова анкета!

Рунии и Тевес се напаѓачи но и фудбалери кој знаат и во одбраната и средниот ред да играат борбени што нема екипа што не ги посакува.

Рунии и Тевес се напаѓачи но и фудбалери кој знаат и во одбраната и средниот ред да играат борбени што нема екипа што не ги посакува.
Заборави да кажеш дека знаат и да бранат го имам гледано Руни добар голман е.:tapp:

Фернандо Торес мајке ми :)

Види ги ти Тевез и Руни, одбрамбени напаѓачи:pos::pos:

Ги заборави:Бербатов, Бренди, Мачеда, Манучо, Велбек и Кембел:).

Според мене, најдобри напаѓачи се:Ето'o, Ибрахимович и Торес.

може анкетата да се поднови со посвежи имиња:smir:

е затоа не ми се влегува на форумов.сите овие од манчестер навивачиве ми ги фалат играчите нивни ко незнам чо да се.сите секаде знаат да играат и нема појаки од нив.ццц
а иначе овај ето не е според мене за најјак играч оти не дека нема постигнато мн голови туку и мене да ме проигруваат меси чави иниеста анри и јас ќе дадам толку голови:vozbud:
според мене торес во моментов е најдобар

е затоа не ми се влегува на форумов.сите овие од манчестер навивачиве ми ги фалат играчите нивни ко незнам чо да се.сите секаде знаат да играат и нема појаки од нив.ццц
а иначе овај ето не е според мене за најјак играч оти не дека нема постигнато мн голови туку и мене да ме проигруваат меси чави иниеста анри и јас ќе дадам толку голови:vozbud:
според мене торес во моментов е најдобар
Па затоа се нарекува НАПАДАЧ другите да го проигруваат а не тој нив, а иначе иди ти во Барселона па нека те проигруваат Чави Меси и Инисеста

Добро,Руни сите сме свесни без разлика за кој тим навиваме дека е искусен напаѓач,кој како шо другите веќе кажаа знае и во други ситуации да се снајде.Има добро движење по теренот,паметно игра...Можеби понекогаш подзаборавен но сепак Манчестер не би бил ист без Руни.
.Роналдо.Не е за џабе прогласен за најдобар фудбалер.Сите ги знаеме неговите способности и секој би требало да се восхитува на неговата игра.Роналдо е најдоброто нешто кое Ферги го направил за Јунајтед.Уште по доаѓањето го носи бројот 7-ка на дресот,кој бил бројот на легендите на Манчестер.
.Торес е за Ливерпул она што Роналдо за Манчестер.Едноставно,добар фудбалер,кој заслужува да се најде на овој список.
.Инзаги го грабна дресот со 300 на грбот го покажа така,јавноста да го види.Малку не знаеше на која страна да се сврти,од каде го снимаат но сепак,сите ја свативме пентата.Горд е човекот,а и треба да биде 300 не е мала бројка.Па си направил дрес бе..еее финта инзаговска:wink:Добар е човекот,важен играч во составот на Милан

Добро.Ова се топ 4 според мене бидејќи е навистина тешко да се одбере еден.Сите се искусни и добри фудбалери,јас на пр може сум смртен непрјател на Ливерпул но неможам да одрекувам дека Торес е одличен фудбалер!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom