- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Дел Пиеро , но и Раул не е за врлање:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заборави да кажеш дека знаат и да бранат го имам гледано Руни добар голман е.Рунии и Тевес се напаѓачи но и фудбалери кој знаат и во одбраната и средниот ред да играат борбени што нема екипа што не ги посакува.
Не ти е лоша идејава, а инаку според мене моментално Ето е најдобар.на темава и требит рестарт!
наново гласање со нова анкета!
Види ги ти Тевез и Руни, одбрамбени напаѓачиРунии и Тевес се напаѓачи но и фудбалери кој знаат и во одбраната и средниот ред да играат борбени што нема екипа што не ги посакува.
Па затоа се нарекува НАПАДАЧ другите да го проигруваат а не тој нив, а иначе иди ти во Барселона па нека те проигруваат Чави Меси и Инисестае затоа не ми се влегува на форумов.сите овие од манчестер навивачиве ми ги фалат играчите нивни ко незнам чо да се.сите секаде знаат да играат и нема појаки од нив.ццц
а иначе овај ето не е според мене за најјак играч оти не дека нема постигнато мн голови туку и мене да ме проигруваат меси чави иниеста анри и јас ќе дадам толку голови
според мене торес во моментов е најдобар