ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Jas gi nemam voopsto slusnato a bas sakam da gi slusnam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грајндче Бруталче, во секој случај една песна имаат оставено на Myspace, ако од една се цени звучи одлично. Ама никогаш не се цени по еднаhttp://www.myspace.com/formlessterror
Повели линкче. Иначе се работи за бенд во кој членуваат дел од дечките на Ембриотоми, кои пичат некој мрсен дет/грајнд шо знам јас што еПребрутално е во секој случај
![]()
Гижо беее, не ме терај пак да почнам да ја тупам
Што е тренди во музиката на ДфЛ? Точно е дека има многу модерни моменти, но модерни дет елементи што тренди светот не може да ги поднесе. Кога веќе се споменува "публиката", мораш да земеш впредвид дека пола од нив не слушнале ништо потешко од Никелбек, па сега гледајќи фини фаци трпат тешка дисторзија и мислат дека се експерти за метал. Аман, тргнете ја настрана гнилата фан зона (што ја има секој бенд) и гледајте ја музиката на бендот. Е сега премногу е субјективно што за поединец е добра музика, затоа не дискутирам за фактот што не ја сакате ДфЛ-овата.
Иначе, кај се зборува само за ДфЛ? По локалните збиралишта? Или на форумов? Зад добриот коњ секогаш прашина се крева![]()
Orion се најдоброто што можеше да се појави на македонската метал сцена. Нажалост, многу касно не родиле за да ги гледаме во живоORION, иначе од анкетата Formless Terror![]()