Најдобар македонски метал бенд?

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар Македонски Метал Бенд?

• Вкупно гласачи
    133
До сеа шо знам, најбољи бенд шо сум слушнал (македонски) е exotist. Луѓето се ненормални. Едноставно закон!

Dedicated for life
најдобро си поминувам на нивни свирки...
поздрав \m/ :)

и серпентин се добри од тие што се наведени на листата за гласање
Да не заборавам и ВЕРКА се за поштување!:helou:

Значи гласав за Виктим заради тоа што Вистински најдобриот македонски метал бенд го нема во анкетата ... Линк
И кога велам вистински велам бидејки се единствени кои се признаени на светско ниво . И продаваат албуми низ цел свет .
А тука на темава никој не ги ни спомнува . Жално .

Како бре вака праите анкета? А каде ви е Siniac. И замислете, анкета за најдобра македонски метал бенд без Санаториум. Не е убаво вака. ц ц ц ц ц

:) темата не е зашо ги нема санаториум у анќета ... туку... најдобар мак. бенд ...

:) темата не е зашо ги нема санаториум у анќета ... туку... најдобар мак. бенд ...

Абе не ми е за мене, него Перо Шпирт(пејачот на санаториум) да не прочита на форумот ќе се навреди. Хехе. Поздрав.

Санаториум

АААААААААААААААААААААААААААААА

watch

Maca_Dark - ДФЛ не се метал...-_- така да офтопик -_-

Иначе јас би гласал за Тотем и Марас :smir:

Maca_Dark - ДФЛ не се метал...-_- така да офтопик -_-

Иначе јас би гласал за Тотем и Марас :smir:

Марас ти е бенд за уфилмани тинејџерки, a.k.a. блекерки. А и музички се онака просечни, едноставни.
Дефинитивно најквалитетни метал бендови кај нас се:

Марас ти е бенд за уфилмани тинејџерки, a.k.a. блекерки. А и музички се онака просечни, едноставни.

Надополнување

beyond the horioznt :vozbud:

Каљо и четата :helou:

Оди утепај се бе-_-

Да имаше 1 било каков Doom бенд на кој ќе се залепа една добра маса народ ќе беше фејк. Дали фановите го прават бендот фејк....???, тоа што е единствен во тој правец не го прави фејк ффс...(На Еџ оф Сенети да се залепеа 100 к емо фанс ќе го напраеа ли бендот фејк?)

Марас музички не се фејк, баш се уникат и кул, не мора да се сложени за да се квалитетни, та и Нирвана, и Прл Џем се музички просечни та се квалитетни .....Идеолошки Марас искрено ме иритираат :D...ипак кул ми се, добра комбинација од блек,етно и амбиентал.....

Тотем ми се најкул од мк метал:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom