Најдобар голман

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар светски голман?

• Вкупно гласачи
    326
Статус
Затворена за нови мислења.
Гласав за Буфон. Зверотина од голман....штета што игра таму кај што игра:toe:.

Ретко кој гласа реално!Сите гласаат за голманот на нивниот тим со исклучоци!
Реално моментално најдобар голман е цезар не дека сум за Интер ама човекот тата мата прави најмалку примени голови имаше лани во цела сезона и моментално е најдобар во италијанско на што се надополнува неговиот нов рекорд за бразилската селекција најмногу минути без примен гол!
Буфон е ѕверка признавам дека беше еден од најдобрите ама времето си го прави своето му се ближи крајот!:helou:

Ретко кој гласа реално!Сите гласаат за голманот на нивниот тим со исклучоци!
Реално моментално најдобар голман е цезар не дека сум за Интер
ама човекот тата мата прави најмалку примени голови имаше лани во цела сезона и моментално е најдобар во италијанско на што се надополнува неговиот нов рекорд за бразилската селекција најмногу минути без примен гол!
Буфон е ѕверка признавам дека беше еден од најдобрите ама времето си го прави своето му се ближи крајот!:helou:

lele kolku me iznasmea:pos2::pos2::pos2:ti brat neso ne si vo red.na buffon mu dosol krajot????a so koj be cezar ne primil gol???so bolivija,cile,venezuela...so ne znaat da sutnat topka.aj vakvi gluposti veke ne kazuvajte.se znae koj e najbolji i najskapo platen.eve vidi go:
buffon_2_1024x768.jpg

Лол кај го најде Цезар најдобар жити се не викам дека не е добар одличен е ама на секоја втора утакмица прима по 3 гола...Буфон е човекот иако брани за Јуве мора да признаеме:toe:

Nemalo ni potreba od otvaranje na ovaa diskusija se znae deka Buffon e prv, pa posle na 4 mesto e Cech, Casillas ...

лол цезар најдобар викаш сите гласаат за нивниот тим за тој голман а и ти го праиш тоа јас да сум фан на интер не би рекол дека цезар е најдобар според мене касиљас па по него се буфон и чех па 3-4 празни места па после другите голмани

Според мене најак голман е Буфон.позз:zver:

Касилјас и буфон ѕверки :helou:

го забораивте РЕИНА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom