Најдобар фудбалер од средината!

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување

Aнкета - Најдобар фудбалер од средината во Свет!

• Вкупно гласачи
    208
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa definitivno Ronaldinho,se drugo na vtoro,treto i takanatamu....

се сложувам со тоа дека треба да се гледа за секоја позиција одделно. сепак, џерард е најдобар бидејќи може да игра баш на секоја позиција во средината. после него, недвед!

Се знае кој е најдобар во средина и во цел свет пото4но ... C.... Ronaldooooooooo

momentalno e Kaka a posle Gerrard(ne znam zaso go nema na anketata?)lampard,De rossi,Mancini i drugi

Ronaldo e najdobar nema sto. Podobar spored mene amin

КАКА.Цела сезона игра сам во тимот без никаква подршка од друг играч(освен Сидорф полседниве утакмици) буквално сам го донесе Милан до 4то место во Италија и полуфинале во Лига Шампиони(најмалце не се знае) Сите овие горе имаат играчи што ке ги поддржат во играта Кристијано(Сколс,Гигс,Руни) А Кака го има Гилардино:bilokojzbor::bilokojzbor:.

Од активните Кака, а инаку ЗИНЕДИН ЗИДАН! Каков К. Роналдо, каков Роналдињо.Порано Зидан, а сега и Кака се движечки сили во своите тимови. Роналдињо ако не се Чави, Иниеста, Ето и Меси ништо не прави, а К. Роналдо има подршка од цел тим.:toe:

Ronaldo е најдобар според мене.

lele cocivo ej pak zaebal! so ne si go stael robinho be?!!? ne zasluzue da bide medju ovja ovde?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom