Најдобар download менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување

Според вас кој е најдобар download менаџер?

• Вкупно гласачи
    65
Имам пробано неколку, сега FlashGet.

Internet download manager e zakon. Sekoj mesec ima nov build lugeto rabotat na nego,ima makedonski jazik,sve zivo prepoznava,prebaruva celi stranici vo nekolku podnivoa i pokazuva linkovi,spusta celi stranici,i sto uste ne.Sovrsen e.Plus imas skinovi.Sto da vi kazam.Brzinata e ekstra so 1024 spustam so 120kb vo sek. Fino a?

го користам GetRight, ама ептен добар според мене, и има многу плус можности и опции кои обичниот download од IE и Mozzila го немаат. :)

znae li nekoj za BitComet mnogu e zakon.Gi imate site Torenti za download !!!!!!!!!!

ZIKS напиша:
го користам GetRight, ама ептен добар според мене, и има многу плус можности и опции кои обичниот download од IE и Mozzila го немаат. :)
Дај линк да го симнам. Ако мозже?

ништо , и биткомет за торренти , ретко ако ставам FlashGet , за нешто што зеза за resume

Го користев едно време Flash Get (free version) и ич не ме аресваше, па одма сменив на GetRight, и закон е сеа. Само ме нервира шо не може од rapidshare да се симнува со него. Да не знае некој како да симнувам од rapidshare, дали со некој друг downloader или сл., некоја финта, шо знам... чекам пп :)

Јас го користам FlashGet и како даунлоад менаџер и за торенти.

Koga simnuvam raboti pogolemi od 50 mega go koristam samo DAP. Ne sum kroistel drug oscen standardot sto idat so firefox, opera, i IE ama ne ni trebalo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom