Најдобар бурек според вас прават во...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
дефинитивно фурната во чаир има не само најоље бурек туку се е супер
финтата е тоа што тестото го прават на огин со го правеле од поодамна а не како повеќето фурни што прават на плин

Во Прилеп во Бело Лале.Многу е убав бурекот и многу е вкусен.Ми се пријаде мммммммм...

Скопје има најубав бурек во свет.
Најубав ми е у гратски ѕид ,,Самба,,ли се вика не знам карши Палома бјанка.негде кај малага .Колку е добар

abe mn dobar burek pravea do pred mesec dena u furnava u kozle sho se vika KOZLE ali go smenija burekdjijata valjda posho sea ne mi se svigja bash najvishe.

hehe vo "vesna" vo prilep..........mmmmmmm kolku samo e ubav so meso:)

Во Струмица според мене најдобар бурек прават во Вкус.

Ja mislim deka u Tetovo a moze i posiroko najdobar burek praa u "Bosna" burek so meso i pavlaka ododzgora mmmmmmmmmmmmmm

Тука во Ѓорче во Ваташа или кај Цујо, само што одамна немам јадено бурек:(. Избегнувајте купување бурек од кај Блажевски, помрсен е од 3 недели немиена коса.

убав бурек прават во Исидора (или како и да се викаше..) во автокоманда. ама најдов 2 пати влакно (ептен се гадам).. првиот пат викам ај се случува, ама вториот :nenene:готово ...крај :nenene: и има може 6 месеци не купувам од таму. во лептокарија исто прават убав бурек во хмм заборавив како се вика ...одма до Енрико не Катарина таа другата
..

У Скопје у вегера имаат добар бурек (таа вегера у центар, у другата е гаден)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom