Stojkovski
Тоне Трудна Азен Гунга
Веке неколку години користам аваст, со платена лиценца и сум презадоволен ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право си што рече дека треба појак PC, ама финтата е што касперскито е премногу заштитнички настроен...KAspersky Anti -Virus досега за мене убедливо најдобар,само што тој шо сака да го користи му треба малце појак pc i trial resseter
Ај да ве прашам
Користам win 7 засега имам нортон 2010 антивирус,но некако многу ми ги блокира програмите што ми се потребни,да дадете некој совет?
А слушам авира многу ја фалат,и плус бесплатна била.Што ќе кажете за неа?
Тиње, кај сестра ми на PC-то има, пуно е вируси, ебате антивирусот.
И други ја хејтаат знам.
Јас ставив Microsoft Security Essentials (на касперски ги изблокираа сите клучеви и хаковит), мислев дека е се ок, се додека не видов дека на USB-то иам вирус, кај другар кој има Nod32.
Па се мислам да го ставам Нодот...
Ај да ве прашам
Користам win 7 засега имам нортон 2010 антивирус,но некако многу ми ги блокира програмите што ми се потребни,да дадете некој совет?
Тиње, кај сестра ми на PC-то има, пуно е вируси, ебате антивирусот.
И други ја хејтаат знам.
Јас ставив Microsoft Security Essentials (на касперски ги изблокираа сите клучеви и хаковит), мислев дека е се ок, се додека не видов дека на USB-то иам вирус, кај другар кој има Nod32.
Па се мислам да го ставам Нодот...
najdobro mi vrsat rabota AVG free so Avast u kombinacija dvata
Како мислиш во комбинација? Двата истовремено или еден по друг ги пушташ?nepostoi najdobar antivirus verujte mi, nekad i sranjeto od AVG fakja virusi koi mn pojaki kako kaspersky avast ili bitdefender gi propustile.
se na se od 2 god iskustvo vo testiranje na antivirusi, najdobro mi vrsat rabota AVG free so Avast u kombinacija dvata
vie odlucete kako sakate, ova e previse subjektivno prasanje