Најдобар антивирус?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646
На едниот ПЦ имам Bit Defender total 2009 кракуван и супер е. А на лап топот имам McAfee лиценциран и морам да кажам дека сум многу задоволен, до сега не пропуштил некој вирус. Го имав и NOD32 и за мене е губре невидено, после него што го ставив антивиусот ми најде 1200 инфицирани фајлови. Kaspersky 2009 е меѓу најдобрите според мене ама лиценцираниот, овој што наводно е кракуван е добар ама за кратко време, т.е. додека не ти каже "Your licenses is blacklisted ":nesum:

касперски е бавен,а нод 32 е совршен!=беше прогласен за најдобар антив.за 2008-ма....јас имам нод,и сум задоволен...
-од freeware,AVG е доста солиден....

Ako е некој запознаен да ми каже за аваст,дали е добар пошто само што го симнав од нет,верзија на Македонски јазик,али кога се отвара само прашалници има..?? ретко некоја инструкција на македонски :toe:

Јас користам Avast - Home ама ич не сум задоволен !

Гласав за Kaspersky AntiVirus,ама користам NOD32

Mozi nekoj dami kaze koja razlika ima pomegu spyware,antivirus,Internet security????
jas iam norton ama sranje e denes mi najde 32virusi so golema opasnost:(
Inace iam 2gb ram 2procesori amd turion,,Pomognete koj Program da go stavam za protiv VIRUSI

Сега почнав да користам Norton Gaming AV, и сум прилично задоволен, бидејќи работи и не троши ич меморија за разлика од други АВ кај кои при скан не можеш ништо друго да правиш :)

Користам AVG8.0 free, али според мене BitDefender е најдобар, без конкуренција.
Го користев кратко време (додека ми траеше триал-верзијата) и бев многу задоволен. Сега планирам да си го симнам и да најдам крак и да си кулирам. :)

Ako е некој запознаен да ми каже за аваст,дали е добар пошто само што го симнав од нет,верзија на Македонски јазик,али кога се отвара само прашалници има..?? ретко некоја инструкција на македонски :toe:

немаш фонтови.

моментално немам антивирус а неутрален сум за анкетава зошо неколку има што се доста добри(Kaspersky,Norton,Nod)

АVG му ставив сега оти со Касперски ми се поеба компјутерот, а за најдобар сигурен сум дека е AVAST!

јас користам Eset Smart Security и мислам дека тој е најдобар.ама многу е сличен со NOD32

абе брат ако имас кантер дома ,и имаш твој дедикатиран сервер верувај ми нема да можат да влезат играчите само од ESET

Back
На врв Bottom