Најбаксузен ден што сте го доживеале

Не сум сигурен дека има ваква тема па ако има нека спојуваат или бришат модераторите.

Ајде момци и девојки почнете со вашите баксузни денови,јас прв ке почнам со мојот вчерашен и најбаксузен ден.

Вчера решивме со другар да се возиме по кеј,и ајде си тргнавме од Ченто накај Аеродром,од кај Фон се спуштивме на кеј и вози вози вози,стигнавме до Ѓорче,па се стемни и решивме да си идеме назад,али ова мање битно,се се дешаваше некаде километар пред Фон,застанав да одморам малце,гзот ме болеше од седиштето и што да видам,се слуша нешто "шшшшшшшшшшшшш" и се насмеав и му викам на другарот,ти се дупна гумата бе:),али за негова среќа моја несреќа,мојата гума дишеше.
И ајде нема што друго,ке го гурам точакот од Аеродром до Ченто,и гурај,гурај,гурај некаде кај новиот Тинекс се фаќам за ЏЕП и оп го нема и телефонот,си викам пууу бе да ти ебам денот да ти ебам,и го барав телефонот го барав и не го најдов.
Е ова е мојот најбаксузен ден.

--- надополнето ---

п.с темава не ми е да дискутираме за мојот телефон,туку за вашите баксузни денови.
поздрав.

Па вака,прво сабајлето играм утакмица ракомет и екипа реално послаба од нас не понижи.После тоа ми се јавуваат од школо дека сум добил кец на тест.Вечерта некои типци го фатиле и го тепале и ограбиле брат ми.Па 15 минути после тоа дознавам дека дедо ми е во болница дека го лупнала кола и на крај од денот Динамо(мојот омилен тим) губи во ЛЕ и испаѓа од групите.Е тоа ми беше најбаксузниот ден.

Се будам едно утро во 7 саатот и почнав да се спремам за на школо. Излегов од дома и отидов на местото каде се чекаме со мојот другар секое сабајле. Чекам, чекам глеам не доаѓа овој, му титкам на мобилен ништо не одговара... Тргнав сам, како што доаѓав се поблиску до школото глеам нема жив човек и после ми текна дека сме биле сабота. Се вратив стигнав пред домашната врата и да земам да отклучам глеам не сум земал клуч а татко ми заклучил коа отишол на работа. Лупав по врата 15 мин. брат ми не се буди. Добро, си викам ајде ке идам надвор ке јадам, отидов си купив хамбурегер. Земав хамбурегерот и во тој момент ми беше во левата рака на која што ми беше часовникот. И ја да видам колку е саатот вртам раката и цел помфрит ми испадна што на земја што на панталони. После неколку саати си отидов дома околу 10 ипол се преоблеков и легнав да спијам. Се разбудив у 4 саат, видов веке пола ден ми поминал, си викам шо ли да праам и решив да одам да трчам на кеј, трчајки си ја свиткав ногата, многу ме болеше одвај отидов дома. Пак легнав на кревет со повредена нога и неможев да станам од кревет. Таа вечер требаше да одам на роденден кај една најдобра другарка, но нишо ни од тоа пошо неможев да се движам и до крај на денот останав у кревет и глеав ТВ.

Јас се прашувам кој ден не ми бил баксузен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom