R
Runner
Гостин
MisПет шопот што го збори @Papillon.Papi е навистина добро снабден ама во Софија е и малце едалечко за даотидеш на шопинг за кучето, во скопје можам да ти кажам дека освен Bosch нема ништо да најдеш никој не продава. Празни се пет шоповите, најблиску е во Солун и јас од таму му купувам на моето. Иначе Bosch ти се баш бош фирма , полни се со житарици и јас не би ти ги препорачала ако сакаш да му дадеш награда на твоето куче земи пилешки гради, исецкај ги на ленти, свари ги, после нареди ги во тава и во рерна стави ги на одприлика 70-80 степени едно саат време може и повеќе зависи од дебелината, да се исушат, исецкај ги на мали парченца и вуала, награда за кучето имаш-барем знаеш дека е месо.
П.С. Ако случајно најдеш негде пет шоп што продава нешто повеќе од Bosch извести не![]()
mislam deka ovie na brit gi vidov vo pe shopot na ruzveltova koga barav koj kakva hrana drzi...da proverime i so uvoznikot? Neko od vas sigurno go poznavaat. Inaku receptot so pileskite gradi e super. Samo mi e strav deka potoa nema da saka da mi go jade dehidrator. Resiv edna godina na dehidrag pa potoa na raw[DOUBLEPOST=1453839991][/DOUBLEPOST]Inaku ke probam da se organiziram i da mi donese nekon od srbija, hrvatska, bugarija ili grcija. Samo ne znam koj e navistina dobar brend. Nema info za treats kako sto ima za dehidrat. Ako znaete so sigurnost brend sto e dobar spodelete go. Ke najdam nacin nekoj da donese.Пет шопот што го збори @Papillon.Papi е навистина добро снабден ама во Софија е и малце едалечко за даотидеш на шопинг за кучето, во скопје можам да ти кажам дека освен Bosch нема ништо да најдеш никој не продава. Празни се пет шоповите, најблиску е во Солун и јас од таму му купувам на моето. Иначе Bosch ти се баш бош фирма , полни се со житарици и јас не би ти ги препорачала ако сакаш да му дадеш награда на твоето куче земи пилешки гради, исецкај ги на ленти, свари ги, после нареди ги во тава и во рерна стави ги на одприлика 70-80 степени едно саат време може и повеќе зависи од дебелината, да се исушат, исецкај ги на мали парченца и вуала, награда за кучето имаш-барем знаеш дека е месо.
П.С. Ако случајно најдеш негде пет шоп што продава нешто повеќе од Bosch извести не![]()