Нааајсреќен роденден АДА!

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Прибидејќи затоа што лани јас ти ја оптворив темата, да си ја продолжам традицијата и оваа година.
Аденце, среќен роденден..
Здравје, среќа,...уствари...
Секс, љубов, здравје, среќа, пари, пари, секс, многу секс, пари, здравје, среќа, нови епизоди од хаус :)..
Се шо сакаш да ти се оствари, да си испунуаш ветувања на време од сеа :) и се нај нај нај....
Еве ти една кејк
Crazy_Cake.JPG

(jeз да ти треба да частиш:))
и еден мж за вечерва те частам...
MatusValentSwimBuddy.0.0.0x0.432x541.jpeg

лове:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
А, да. Роденден. Среќен нека ти е роденденот. Се шо сакаш да ти се оствари нека ти биде најлесното нешто годинава.

Среќен роденден Ада, се најдобро :)

Среќен роденден и сите желби нека ти се исполнат :helou:

Ада среќен роденден, најсреќен! :)

Среќен роденден и се нај нај :smir:

Инееес среќен родендеен и се најубаво јеа: нека ти се множат годините и за 101 да си честиме :D

Ада среќен роденден :)

Инес нека ти е среќен роденденов!:).
Повеќе дружби годинава, ама на топло, не на смрзнувачко време:pos:, потоа многу здравје, љубов и секс, среќа, пари и сите останати клишеа.
Те гушкам пуно!:back:

:costumed3~~~~~ Среќен среќен наааајсреќен роденден:):pipi:
Сите желби да ти се исполнат и сите планови да ти се остварат ,се` да биде по твое ,успех во се` што правиш... ~~~~~:cug::party1:

На еден од форумските херои и бунтовници енд соу колд миџетс му е роденден :icon_lol:

Аде, среќен роденден, се` најубаво, сега имаш (Џордан - Бекам број на години), со лес да ја поминеш бурава која те очекува во септември, да си купиш уште 2-3 мачки за по дома и да дочекаме некое твое дело на ул. Македонија :wub:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom